Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 13/3

13 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag ställs du inför tuffa ekonomiska förutsättningar och det gör att du börjar fundera på din egen ekonomi och hur du ska kunna lägga upp en sparplan samtidigt som din utgifter stiger. Här gäller det att prioritera det som är viktigast för dig och dra ned på allt annat.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du fylld av energi trots att det varit en ganska intensiv helg. Du är redo för jobbet både mentalt och i att du har förberett dig väl. Det blir en bra start på veckan. Är det vackert väder på eftermiddagen så tar du gärna en promenad för att njuta lite av solljuset.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir lite av en utmaning, inte bara för dig själv utan för andra i din närhet. Månen påverkar ditt humör starkt just nu och det gör att du kan skifta från sol till storm på bara ett par minuter. Det kan vara svårt att förutsäga hur du ska reagera i en viss situation.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

En kollega har kört fast med en uppgift och du hjälper hen trots att du egentligen inte har tid. Du känner dig lite ansvarig för att hen har hamnat i den här sitsen så därför hjälper du till. Kvällen handlar om en hobby eller ett projekt i hemmet.

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan börjar lite ovanligt. Du befinner dig en en ganska obekväm situation som grundar sig i både missförstånd och luddiga instruktioner. Den här dagen handlar om att räta ut alla frågetecken och få till en bra struktur på arbetet. Kvällen handlar om en sport.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns mycket trötthet och motvilja mot att göra någonting i början av den här veckan. Du försöker bota din orkeslöshet genom att gå ut och gå. Du har kommit fram till att frisk luft, och i den bästa av världar sol, bidrar till att du mår bättre och blir mer optimistisk.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du har mycket att göra både privat och på jobbet den här veckan, men du är inte beredd på att du ska vara så trött som du är. Du har svårt att fokusera och saker går långsammare än vanligt. En konflikt i hemmet drar mycket energi från dig.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen har du fullt upp och du försöker styra ett ganska komplicerat projekt i hamn. Under dagen kan en chef eller kollega komma med påpekanden om dina val eller hur du lägger upp ditt arbete. Du ogillar verkligen hens attityd och det säger du rakt ut.

Skytten 22/11-21/12

Du vill väldigt mycker den här måndagen. Det finns tankar som går i olika riktningar och planer för den här veckan men allt är väldigt löst. Det är som om du inte riktigt kan eller orkar driva på dig själv att genomföra dina intentioner. Kvällen handlar om en ung släkting med problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har varit en intensiv helg och det märks inte minst på din trötthet på morgonen idag. Som tur är så finns det mer frihet att kunna planera dina aktiviteter den här måndagen och det ger dig en möjlighet att ladda den energi du behöver för resten av veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar inte så mycket om vad du arbetar med som vart du arbetar. Den här dagen tycks till stor del handla om att ta sig från ett ställe till ett annat och om att passa tider, två saker som du avskyr. Det blir en prövande men faktiskt ganska lärorik start på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ställs du inför en jobbig utmaning där du måste ifrågasätta både dig själv och andra. Det här är uppgifter som tvingar dig att tänka annorlunda och det skapar en osäkerhet hos dig. Kvällen blir rolig och fysiskt ansträngande men det gör att du sover gott.