Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 12/3

12 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du hinna med att träffa vänner samtidigt som du vill hinna umgås med familjen. Det kan bli en stressig dag som inkluderar en del resande, men samtidigt så njuter du av att få spendera tid med dem du älskar. En nyhet sätter lite extra guldkant på dagen.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen fixar du en hel del. Du har mycket att stå i men till slut blir det så som du vill ha det. Just din förmåga att inte ge upp utan att kunna ha en vision och hålla dig till den tills att du klarar av att genomför din plan är unik för Oxen. Det finns få tecken med samma tålamod som du har.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om möten och om att våga vara spontan. Du befinner dig i en härlig omgivning som lockar till öppenhet och till att lära känna nya människor. Släpp lite på ditt reserverade sätt och bli lite vågad istället. Idag har du möjlighet att träffa vänner för livet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om inre balans och om att samla energi. Det blir en lugn men väldigt berikande dag där du tillåter dig själv att utforska de lite mer andliga intressen som du har. Under den här dagen har du intressanta och upplysande samtal med en nära vän.

Lejonet 23/7-22/8

Även den här dagen bjuder på aktiviteter som inte har ett dugg med ditt arbete att göra. Du tycker att det är skönt att kunna koppla bort vardagen helt och gå upp i andra intressen för en dag eller två. Idag hör även en släkting eller vän av sig med ett intressant förslag.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en härlig dag som bjuder på vårkänslor och massor av frisk luft. Du njuter verkligen att slippa vara inomhus och du vill ut för att utforska vårtecken antingen i butiker eller i naturen. För dig är det viktigaste att du träffar vänner och slipper tänka på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att lära sig nya saker. Det kan vara att du övar på något som ett recept eller en hobby. Det kan också handla om att du går en kurs, besöker ett museum eller utforskar en ny miljö. Under dagen tar du in många nya, lärorika erfarenheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en del att göra och mycket av din stress beror på att du lovat en släkting eller en vän att hjälpa hen med ett ganska omfattande projekt. Idag ångrar du att du var så tjänstvillig, men samtidigt är det för sent att dra sig ur. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar mer om att avsluta än att påbörja saker. Du var i en kreativ fas igår och då påbörjade du allt möjligt. Idag ska du försöka få ordning på allt som du satte igång med igår och det blir lite stökigt. Som tur är finns det någon som står dig nära som kan hjälpa dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du har saker att göra under söndagen är det lugnt tempo som gäller. Det finns något sävligt över den här dagen som gör att du inte stressar. Du småpysslar och fixar med saker som du inte hinner med i veckan. Kvällen handlar om något du vill göra med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen kommer du in i en arbetstakt som passar dig bra. Du får ovanligt mycket gjort på kort tid och det gör att du kan ta små trevliga pauser och göra något annat roligt mellan varven. Kvällen handlar om familjen och kanske en semesterplanering.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir en bra dag då du börjar känna dig lite mer levande. Om du orkar bör du träna eller i varje fall gå en promenad. Du mår bra av att röra på dig och att byta ut din tråkiga inomhusmiljö mot lite mer inspirerande omgivningar. Idag får du höra ett ganska saftigt skvaller.