Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 11/3

11 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att lära sig nya saker men också om att bjuda på din egen kunskap. Det blir en trevlig dag som kretsar kring konsten att samarbeta och att hitta gemensamma intressen. Kvällen bjuder på god mat och intressanta diskussioner. Var öppen för nya tankar.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen hjälper du en familjemedlem att fatta vissa beslut. Det blir en bra dag även om den bitvis kan bjuda både på hårt arbete och lite meningsskillnader. Det som är viktigt är att du är öppen för andra personers förslag och att du är villig att kompromissa.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag utforskar du nya miljöer och du njuter av att komma bort från hemmet. Även om det bara är några timmar i naturen eller en dagsutflykt så ger det här miljöombytet dig massor av härlig energi och inspiration som du kan ta med dig in i nästa vecka.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du vill väldigt gärna träffa en vän men hen verkar undvika dig av någon anledning. Vad du vet så är ni inte osams eller har något outtalat mellan er. Du gör ditt bästa för att gå till botten med vad det är som är fel. Din efterforskning ger upplysande resultat.

Lejonet 23/7-22/8

Är du ledig idag så ägnar du den största delen av den här dagen åt något som du tycker är kul att göra. Du begränsar dig inte utan du ger dig själv stor frihet att forska fram det du brinner för. Det blir en härlig och utvecklande lördag och en ännu mer berikande kväll.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns något outtalat som kommer att komma fram idag och det överraskar dig. Det här är en helt ny sida av en person som du trodde att du kände väldigt väl. Under dagen får du även möjlighet att lära dig mer om en intressant område.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen kretsar kring släkten och kring familjen. Det blir en ganska lugn men mysig dag som tycks innefatta ett firande av något slag. Det kan vara ett släktkalas eller en middag med dina nära. Idag får du också roliga nyheter som rör ekonomin.

Skorpionen 23/10-21/11

Hela den här helgen handlar om familj och nära vänner. Det blir en mysig snarare än en livlig helg. Har du möjlighet så är du utomhus en hel del. Den friska luften får dig att må bra och du rensar hjärnan på all oro och allt grubbel. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Skytten 22/11-21/12

På lördagen sätter du igång en massa olika projekt i hemmet. Du har visioner men inga konkreta idéer vilket gör att mycker blir hafsigt gjort. Det kan uppstå viss irritation mellan dig och en familjemedlem. Ni har svårt att komma överens om vad det är som ska prioriteras.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen börjar tidigt och slutar lika tidigt. Efter en festlig men alltför sen fredag så har du inte energi nog till en till utekväll. Sammanfattningsvis blir lördagen ganska produktiv och kvällen innehåller ett överflöd av mat och hemmamys.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar helt och fullt om ett projekt som du påbörjat det här året. Du vill komma vidare med flera olika bitar inom det här området eftersom det kostar både tid och pengar just nu. Idag får du ett positivt besked som rör det här projektet.

Fiskarna 19/2-20/3

Även lördagen ser ganska inaktiv ut. Du gör det som krävs av dig men inte mer. Har du möjlighet är det här en perfekt dag att stanna i sängen och komma ikapp i alla serier som du missat den senaste tiden. Under eftermiddagen få du ett omtänksamt samtal eller sms.