Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 10/3

10 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du också utomhus så mycket du kan. Du får tid att fundera över ett privat problem som du har samtidigt som du njuter av vackra miljöer och frisk luft. Det här blir en dag då du med fördel kan lära känna nya människor. Venus gör dig social. Kvällen öppnar nya möjligheter.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på ett härligt festhumör och du sprider din charm omkring dig. När du är så här glad så är du rolig att umgås med. Du slappnar av och njuter av att ha kul. Har du möjlighet så kan det blir en oplanerad aw efter jobbet, då blir det andra gången du är spontan den här veckan.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en nyfikenhet och vilja att göra nya saker i ditt tecken. Du väntar på att något ska hända eller att någon ska ta ett initiativ, men det är bättre om du gör det själv. Vill du ha något eller få till en träff så ska du vara aktiv och visa vad det är du vill.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lättsam fredag där du kan arbeta väldigt fritt med det mesta. Du njuter av att slippa fundera så mycket. Idag är det din dag och du känner dig ovanligt fri. Även kvällen handlar om att ha kul och om att kunna improvisera. Du gör helt enkelt det du känner för.

Lejonet 23/7-22/8

Även idag förväntas du arbeta i grupp, men idag är du både förberedd och inställd på det vilket gör att samarbetet går smidigare. När du stöter på problem använder du dig av din charm och humor för att släta över eventuella svårigheter. Du är en verklig tillgång till gruppen.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen väcker en kollega din nyfikenhet. Hen är en rolig person som du inte känner så väl men idag anstränger du dig för att visa att du vill lära känna hen lite närmare. Det blir en mysig dag och en händelserik kväll där du utforskar territorium.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en festlig fredag som har hög energi och en massa härliga inslag. Oavsett om du jobbar eller är ledig så handlar den här dagen om att ha kul och släppa loss. Du bjuder på dig själv och förtrollar din omgivning med humor och charm.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en härlig dag då du både hinner njuta av livet och samtidigt få en massa saker gjorda. Den påverkan som du har från Mars blir starkare och starkare vilket ger dig både driv och energi när det kommer till jobbet. Kvällen handlar om en flirt.

Skytten 22/11-21/12

Det här blir den mest avslappnade och roliga dagen på veckan. Du umgås gärna med människor som står dig nära idag. Under fredagen kan en kollega överraska dig med en fin komplimang. Kvällen handlar om att ta egna initiativ när det kommer till relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen jobbar du med en kollega som du tycker särskilt mycket om och då går tiden så mycket fortare. Det blir en härlig dag som innehåller lika mycket skratt som arbete. På kvällen är det fest du som gäller. Det här är en dag som gjord för nöjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen kanske blir den lugnaste dagen på veckan. Då kan du dra ned på takten på jobbet och har du tur så kan du till och med sluta lite tidigare. Kvällen ägnar du åt vänner eller familjen. Du passar på att skämma bort dig själv och dina nära och kära med lite fredagslyx.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar främst om att inte stressa och att fokusera den lilla energi du har på det viktigaste som du måste göra den här dagen. Mår du riktigt dåligt bör du vara hemma och kurera dig inte tvinga dig till arbetet. Kvällen handlar om nyheter som har med en vän att göra.