Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 9/3

09 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en rolig dag som antagligen bjuder på fysisk aktivitet och en hel del frisk luft. Du njuter av liv och rörelse och du blir inte ens irriterad av att tvingas köa eller att det är mycket människor där du befinner dig. På kvällen får du ett givande samtal från en vän.

Oxen 20/4-20/5

Idag tillbringar du en hel del tid med en vän. Även om du har annat du borde göra den här dagen så prioriterar du den här personen och det ger dig lika mycket som det ger hen. Det är sällan ni hinner träffas nu för tiden så du tar verkligen vara på de gånger som ni ses.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Även torsdagen kretsar mycket kring spontanitet, öppenhet, barn eller djur. Det blir en dag där du försöker bejaka barnet inom dig och försöker vara barnslig och lekfull. Även om du tycker att du är det i vanliga fall så inser du att du inte är i samma klass som ett riktigt barn.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen fokuserar du på att bli klar med saker som du påbörjat men inte avslutat. Det blir en riktigt bra dag där du lyckas knyta ihop en mängd lösa projekt som blivit liggande. Under kvällen är det vänner och nöjen som gäller.

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är starkt och brukar föredra en ledarposition annars finns det risk att du drar åt ett annat håll än den övriga gruppen. Idag utmanas den sidan genom att du ska delta i en gruppverksamhet där du inte är den som bestämmer. Försök bemöta situationen med ödmjukhet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill verkligen vara i händelsernas centrum just nu så du ser till att hamna i intressanta grupper och roliga samarbeten. När du är ledig så går du gärna ut, deltar i en kurs eller något annat intressant där du kan utveckla din bekantskapskrets lite.

Vågen 23/9-22/10

Idag är en nära vän, kollega eller släkting på väg att göra ett väldigt förhastat och ogenomtänkt inköp som både är dyrt och kommer att kosta över tid. Som tur är får du reda på det här tidigt nog för att stoppa eller i varje fall förhala det. I övrigt en lugn dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag driver du på dig själv på ett bra sätt och du tycker det är skönt att begrava dig i arbete så att du slipper tänka så mycket. Under dagen får du en positiv respons från din chef och det gör dig stolt. Kvällen handlar om en vän och om hens bekymmer.

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du få en grupp starka kollegor att samsas om ett förslag och du inser att du inte är den mest diplomatiska av personer. Det här blir en utmaning för dig men förhoppningsvis hittar du en kompromiss som duger för alla. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen blir du lätt stressad av en kollega som aldrig kan ta det lugnt. Det här är en person som aldrig kan slappna av och som rycker in överallt utan att ens vara klar med sitt vilket gör att du får jobba för er båda. Du är trött redan på morgonen och det blir inte bättre efter en lång arbetsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen är det mycket rutinarbete som gäller och det gör att tempot inte blir lika högt som i början på veckan. Du tar ett djupt andetag och andas ut ordentligt. Vad du behöver är att få lite ordning på dina prioriteringar. Kvällen blir social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är alldeles urlakad den här torsdagen. Du orkar inte sätta igång med någonting som kräver tankeverksamhet. Om du arbetar går det långsamt och du lever på dina rutiner. Du mår helt enkelt inte riktigt bra. Lyssna på din kropp och anpassa dig efter hur du mår.