Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 8/3

08 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen har du mycket du ska hinna med men du arbetar ihop med en person som du finner både rolig och intressant vilket gör att tiden går fortare. Under eftermiddagen finns det en möjlighet att utveckla och förbättra en idé som du har.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Du har en plan för hur du vill lägga upp ditt arbete och du håller dig till den. Under dagen får du även möjlighet att ventilera lite kring hur du vill utvecklas och vad du vill lära dig framöver. Det blir en givande dag.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På arbetet är du just nu väldigt effektiv. En påverkan från Mars höjer drivet i ditt tecken och få dig att bli väldigt framåt. Privat umgås du mycket med unga barn eller med vänner som har djur. Även om du tycker att de är ljuvliga så förstår du dig inte på hur du ska hantera dem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen tycks kretsa kring kommunikation och kring att få fram sina åsikter på ett bra sätt. Just nu har du inte den bästa påverkan när det gäller det verbala så det är bra om du tänker igenom det du vill ha sagt innan du öppnar munnen. Kvällen bjuder på en överraskning.

Lejonet 23/7-22/8

Idag lär du dig en massa nyttiga saker. Mycker är rent praktiskt och saker som du kan omsätta i ditt dagliga arbete, men vissa saker rör det mer mentala och dig som person. Du lär dig att se både dina positiva och negativa sidor. Du får även tips på hur du ska kunna plocka fram det bästa inom dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har gjort fel och det är något du tänker göra ditt bästa för att korrigera idag. Du är irriterad både på omständigheterna och på dig själv för att det här hände, men mest irriterad är du på en chef som väljer att skälla istället för att stötta dig.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om vänner och kollegor. Det blir en trevlig dag fylld av dråpliga situationer och skratt. Just nu tycker du det är rolig att umgås i större grupper och du dras till de personer som verkar lättsammast för tillfället. Du väljer medvetet bort negativa människor.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen kretsar kring att fatta eller stå över att fatta ett beslut. Du har fått ett erbjudande som du finner frestande, samtidigt blir du lite oroad när saker sker för snabbt. Just nu har du en positiv påverkan från Mars och det kan underlätta när du vill driva på dig själv till att bli modigare.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen kan du bli erbjuden att tjäna extra pengar, antingen genom att ta på dig extra uppgifter eller genom ett klipp av något slag. Du överväger den här möjligheten men du måste även väga in faktorer som tid och arbete i det här erbjudandet.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en riktigt mysdag. Du får chansen att sova lite längre och du kan unna dig en riktigt lyxig frukost. Den här dagen skämmer du bort dig själv med extra allt. Det kan vara något du önskat dig, något du vill göra eller bara att umgås med en vän eller släkting.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu verkar du jobba mittemellan två grupper som har svårt att komma överens. Du försöker att medla även om du i hemlighet tycker att de beter sig som småbarn. Som tur är kan Vattumannen rida ganska långt på sin sociala förmåga och sin charm.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du konstruktiv kritik av din chef eller mentor och det svider lite samtidigt som du inser att hen har rätt. Det finns mycket bra med du du presterat hittills, men det finns även vissa saker som du borde kunna göra bättre. Här gäller det att vara lite hård mot dig själv.