Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 7/3

07 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du reda ut den här situationen du har med en person i din nära krets. Du försöker vara så ärlig du kan utan att såra hen. Men det är inte bara ärlighet från din sida som räknas, du kommer också få ta emot en del svidande kritik. Lyssna och ta åt dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du få en ny kollega eller så är du själv ny på en uppgift eller arbetsplats. Dagen handlar om att lära sig nya saker men också om att själv förmedla kunskap till andra. Det blir en rolig och utvecklande dag där du får användning av din pedagogiska sida.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Om gårdagen handlade om att fundera och hitta den rätta vägen så handlar tisdagen om genomförandet och om att fatta ett beslut. Det blir en energigivande dag där du får mycket gjort, men det blir också en dag där du tvingas att avstå från saker som du egentligen skulle vilja göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen verkar du vara inblandad i ett grupparbete och det är som gjort för missförstånd. Just nu är du en ogynnsam påverkan från Merkurius som gör att du inte alltid uttrycker dig glasklart. Din kollega kan ha problem att tolka dig.

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen inleds väldigt positivt du får mycket beröm och uppmuntran från en chef. Ju mer dagen går ju mer börjar du misstänka att din chef inte är ärlig mot dig, du känner på dig att hen använder sig av smicker bara för att få dig att samarbeta.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inne i en period då du låter ditt inre barn titta fram lite mer. Det innebär att du blir mer nyfiken och mer spontan än du brukar vara. Idag väcker ett annorlunda skvaller din uppmärksamhet och du kan inte låta bli att forska vidare i det.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du mycker Merkurius i ditt tecken och det stärker din sociala förmågor. Du passar på att aktivt söka nya människor i hopp att kunna utvidga din bekantskapskrets något. Idag hör du även av en vän som söker ditt råd i en jobbig situation.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här dagen dyker det upp ett frestande förslag som du gärna skulle vilja titta närmare på, men du inser samtidigt att det här är något som kommer att försvinna snabbt om du inte slår till nu. Du blir velig eftersom Skorpionen ogillar snabba beslut.

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen grubblar du en hel del. Du är inte van att hålla saker inom dig samtidigt som du inser att det inte gagnar någon att berätta vad du hört. På jobbet får du en tankeställare när en kollega tycks befinna sig i samma situation som du gör just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen bli bättre än måndagen när det gäller pigghet men du är fortfarande rätt så vresig. Det hjälper inte att du har en kollega som är lika vresig som du är. Det finns en ganska stor risk att ni ryker ihop över något som är ganska trivialt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du stressar upp dig över att en kollega är så velig. Hen måste vara med i en hel del beslutsfattande, men hen kan inte ens bestämma sig för vad hen ska ha till lunch och det gör dig irriterad. Här gäller det att leda med en bestämd hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen inleds ganska lugnt, men fram emot lunch är det full fart och det finns en risk att du slarvar både med raster och mat. Just nu drivs du inte bara av ett behov av att göra ett bra jobb, du tycker att det du gör är kul och därför gömmer du bort hur hårt du driver på dig själv.