Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 6/3

06 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du svårt att komma överens med en bekant eller en kollega. Du försöker vara tålmodig, men sanningen att säga så skiner ditt ogillande igenom och det sätter fart på en konflikt. Försök fundera över vad det är med den här personen som irriterar dig så.

Oxen 20/4-20/5

Du fokuserar mycket på att jobba undan olika projekt den här dagen. Du vill att det ska finnas utrymme för nya visioner men då måste du avslutat en hel del av vad du påbörjat de senaste månaderna. Idag hör du av dig till en vän för att se om ni kan ses lite spontant efter jobbet.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du ett frestande erbjudande, men frågan är om det här är rätt tillfälle för dig att hoppa på ett sånt här erbjudande. Du ser så många fördelar, men du vet också att det kommer att innebära en hel del uppoffringar. Ta natten och sov på det här beslutet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen hamnar du i en ganska jobbig situation. Du inleder en diskussion med en kollega men inser snabbt att ni inte alls är på samma våglängd. Nu vet du inte hur du ska ta dig ur det här samtalet med din värdighet intakt. Kvällen blir livlig och aktiv.

Lejonet 23/7-22/8

Du brottas med mycket känslor just nu och du vet inte riktigt hur du ska kunna förmedla det du har inom dig så att andra kan få ta del av det. Det är enklare att stänga in dina känslor än att lyfta på locket eftersom det gör att du upplever dig som sårbar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en härlig energi i ditt horoskop just nu. Som jordtecken är du starkt bunden till säsongen och våren är verkligen din tid. Den här dagen handlar om att njuta av livet både i smått och i stort. Du försöker hitta det positiva i allt oavsett om det handlar om arbetet eller privatlivet.

Vågen 23/9-22/10

Du får en fråga om att leda en grupp eller ett projekt och du tackar glatt ja utan att tänka igenom det. Du kommer att inse att det här är något som kräver både engagemang och tid, något som du har brist på just nu. Frågan är hur du tar dig ur den här situationen.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen funderar du en del över den situation som du befinner dig i. Det finns en eller flera delar av ditt liv som du vill förändra, men du vet inte riktigt hur. Under dagen föds en idé, men än så länge är det bara en vag tanke, inget konkret.

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen får du höra ett riktigt smaskigt skvaller och du tycker det är roligt innan du inser att det faktiskt delvis eller helt handlar om någon du känner. Nu står du inför ett etiskt dilemma. Ska du hålla tyst eller berätta vad du vet för din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får verkligen tvinga dig själv att kliva ur sängen den här morgonen. Det finns trötthet och så finns det den rena känslan av utmattning som du upplever just nu. Trots att du är noga med sömnen så blir du inte piggare, det kanske handlar mer om kvaliteten på sömnen snarare än kvantiteten.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om beslut på detaljnivå. Det blir mycket att tänka på så det gäller att du är skärpt eftersom ett litet fel kan förorsaka en hel del extra arbete, något du varken har tid eller lust med. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv såsom att träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan storstilat med en massa härlig energi. Du vill väldigt mycket just nu och du planerar gärna både kort och långsiktigt. Din chef är imponerad av ditt driv och dina ambitioner. En kollega kan upplevas som lite avundsjuk på den uppmärksamhet som du får.