Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 5/3

05 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

om du känner att du orkar bör du tillbringa lite tid utomhus idag. Du behöver anstränga dig fysiskt för att kunna känna efter hur du mår. Den här dagen handlar även om skvaller, om sociala tabun och om en irriterande släkting som inte vet vart gränsen för ditt tålamod går.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen försöker du att avsluta ett projekt som du påbörjat i veckan. Du försöker även få in lite träning och en promenad. Idag får du höra skvaller om en kollega och trots att det låter otroligt så misstänker du att det här ryktet faktiskt är sant.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir en utomhusdag som handlar om att se nya saker. Efter en lång vinter känner du dig instängd hemma du behöver få lite omväxling. Under dagen passar det också bra att hälsa på en kär, äldre släkting som du ser alldeles för lite av. En mysig avslutning på veckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att göra saker för dig själv och det blir en härlig och givande dag. Även om du har mycket på gång så ger du dig själv utrymme till vila och passivitet. Under den här dagen möter du en person som retar upp dig med sin kritik.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn dag som kretsar en hel del kring ditt hem. Du kan ha större ombyggnadsplaner eller bara lite allmän storstädning, men det är fortfarande trivseln hemma som är i fokus. Under dagen kan en familjemedlem komma med oroväckande nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en härlig och variationsrik avslutning på veckan. Idag finns det möjlighet att träffa personer som kan kittla din nyfikenhet med sina erfarenheter. Att möta människor på deras villkor är både nyttigt och givande. Kvällen handlar om familjen.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen bjuder på en härlig mix av vila och aktiviteter. Det blir en harmonisk dag där du kan hämta kraft och hitta din inre styrka. Under eftermiddagen passar det bra att göra något spontant som att fika med en släkting eller träffa en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen blir varm och omhuldande. Du tillbringar den gärna med familj, din partner eller dina vänner. Dagen bjuder på variation både form av miljö och mat. Du njuter verkligen av livet den här dagen. Kvällen handlar om att visa någon uppskattning.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du piggare och mer social än under lördagen. Du vill gärna umgås med trevliga människor oavsett om det är vänner familj eller bekanta. Under den här dagen besöker du gärna ett museum eller någon form av kulturell plats.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tidig inledning på veckans sista dag och du ångrar att du inte tog dig möjligheten att få sova ut. När du väl kommer igång blir du pigg och det känns som om du har möjlighet att göra det lilla extra oavsett om det handlar om jobb eller hemmet.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen passar du på att umgås med vänner som du inte sett på ett tag. Det blir en lagom social dag som innehåller både fysisk aktivitet och en massa frisk luft. Den här dagen kan även ha ett inslag av tävling, och som vanligt när det gäller tävlingar så vill du inte förlora.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen ringar in hela veckan med både känslomässigt starka utmaningar och fysiskt ansträngande övningar. Även om tongångarna är mer lättsamma än på lördagen så finns det ingen tvekan att du måste ge ditt yttersta. På kvällen sover du gott.