Dagens horoskop tisdag 5/3

04 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under tisdagen är du väldigt själsligt utmattad. Du försöker hitta entusiasm i det du gör, men handen på hjärtat så kan du på sin höjd frammana ett ljummet intresse för dina projekt. Var snäll mot dig själv, det här är en omvälvande tid som du går igenom.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du samma driv som du hade under gårdagen, men nu vill du även styra om i ditt privatliv. Det kan vara allt från att ordna med ekonomin, sparande och försäkringsbolag till att börja titta på kurser och utbildningar. För dig handlar dagen om framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen försöker du vara lite mer lyhörd och se till individens behov men även idag generaliserar du en hel del för att spara tid och det kan visa sig kosta mer än det smakar. I övrigt en dag som blir bra så länge du håller dig till det du ska göra och inte svävar ut för mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Idag börjar du samarbeta med människor som du inte känner väl men som känner varandra bra. Det är en större grupp och du har lite svårt att veta hur du ska agera. För dig handlar det om så mycket mer än att bara vara sig själv. På kvällen diskuterar du ett problem med en äldre släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen är det högt tempo som gäller, men du är både laddad och medveten om det, så då går det bra. Idag är också en bra dag för olika former av fysisk aktivitet som tex promenera, jogga eller köra en tur på gymmet. Här gäller det att hålla igång så att du sover bra på kvällen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du en hög energi och arbetsmoral. Du tar dig an olika projekt som du skjutit upp för att de antingen är svåra eller tråkiga. Idag betar du av punkt för punkt på din gedigna lista. Du vill verkligen komma framåt så det gäller att passa på nu när du har både orken och viljan.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att sätta mål tillsammans med en chef. Du har idéer och han har visioner, nu gäller det bara att synkronisera dem så att ni får en bild av framtiden som är lika för båda. Du brukar vara ganska följsam, men just idag är du ovanligt bestämd i vad det är du vill åstadkomma.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det mycket detaljarbete som gäller, något du kan bli väldigt uttråkad av. Du gillar att göra stora, generaliserande planer men så fort det ska ned på detaljnivå så förlorar du fokus. Satsa på mycket kaffe och försök att hålla målbilden klar så går det lättare.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en bra dag där inflytandet från Jungfrun gör dig mer medveten om hur du lägger upp ditt arbete. Du brukar sällan vara så strukturerad av dig, du är mer en vän av ordning i kaoset än av allmän ordning. Idag inser du dock vikten av att ha koll på papper och siffror.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du går i tankarna att söka arbete, till en utbildning eller kanske något projekt utomlands så är tisdagen en bra dag att göra det på. Inte är du bara väldigt fokuserad på det som engagerar dig, du har också tur och kan snubbla över vissa möjligheter som du annars kunnat missa.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen bjuder på en rad utmaningar där du förväntas fatta snabba beslut. Det här bidrar till att dagen går fort och att du får mycket gjort. Du gillar att det händer saker och du tänker bäst under tidspress. Den här dagen handlar även om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om en balansgång mellan hetta och svalka. Just nu finns det mycket känslor som du har svårt att hantera, men jord dämpar dem till en mer lagom nivå och Stenbockens inflytande gör dig mer objektiv. Idag kan en chef träffa en känslig punkt när hen kommenterar ditt arbete.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons