Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 4/3

04 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Även om du fortfarande är trött och sliten under lördagen så känner du hopp om livet. Det här kan vara första dagen på hela veckan som du har aptit. Se till att äta ordentligt och sova mycket. Nyheter om en flyttad sommaraktivitet kan ställa till dina semesterplaner.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen verkar du ha planerat in en aktivitet eller en utflykt med vänner och familj. Det blir en intensiv men rolig dag. Dagens aktiviteter väcker minnen till liv och kan bli lite bitterljuv. Kvällen handlar om att släppa fram sin känslor och våga prata om dem.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du träffar en vän den här lördagen och det blir lite jobbigt eftersom du inser att hen är på väg att göra ett stort misstag. Även om du försöker leda in hen på rätt spår igen så är du osäker på om dina goda råd når fram. Hen kan vara rätt så envis.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du anstränger dig en hel del fysiskt idag. det kan vara en idrott, ett gymbesök eller mer fysiska fritidsaktiviteter. Eftersom du är inne i en social fas så tar du gärna kontakt med människor i alla möjliga och omöjliga situationer från busskön till baren.

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en tendens att göra av med pengar på saker till hemmet. Det kan vara både onlineshopping och att fysiskt ströva runt i affärer. Just nu är du inne i en period då du vill boa in dig oavsett hur ditt boende ser ut. Det är viktigt för dig att skapa en hemtrevnad.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir både spännande och lite äventyrlig. Du tänjer på din gränser när det kommer till mat och sociala sammanhang. Oftast föredrar Jungfrun det trygga och beprövade men idag är du inte rädd för att kasta dig in i nya, roliga utmaningar.

Vågen 23/9-22/10

Du har en vän som har fått ett tufft besked och du vill finnas där som stöd. Du vet att det kommer att bli en turbulent period och då är det viktigt för din vän att ha dig som en fast punkt. Även om du stöttar hen så är du samtidigt mån om att hon ska reda ut sin problem på egen hand.

Skorpionen 23/10-21/11

Det här blir en spännande dag då du bör utmana dig själv på olika sätt. Du har en förmåga att ta det säkra för det osäkra just nu och det strider egentligen mot din grundpersonlighet som är lite mer äventyrlig. Idag får du chansen att verkligen tänja på dina gränser.

Skytten 22/11-21/12

Du är trött den här dagen och det passar dig bra om du kan vara hemma, samla tankarna och vila. Det finns mycket oro inom dig just nu och det speglar sig i ditt humör. En vän hör av sig och vill bjuda dig på fest, middag eller ett evenemang.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag hjälper du en familjemedlem eller släkting med ett projekt. Dagen kan även bjuda på en resa och på lite nya perspektiv. Under den här dagen får du både vara smakråd och och expert när det kommer till ett område som du behärskar bättre än den du hjälper.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen jobbar du med ditt projekt och det är kul att se hur något du skapar sakta växer fram. Den här dagen är även social, bjuder på skratt och innehåller en del överraskande nyheter. Orkar du så lagar du gärna något extra gott till kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag väntar riktiga utmaningar och det innebär att du är uppe med tuppen. Det blir en slitig dag där du många gånger undrar vad du gett dig in på, men samtidigt, när allt är över så är du otroligt stolt över dig själv. Du har verkligen pressat dig själv på ett bra sätt.