Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 3/3

03 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

På fredagen finns det en risk att du försöker jobba hemifrån och det är en möjlighet för dig. Du har ständigt dåligt samvete med att du inte hunnit med allt du planerat. Tänk på att det gör varken dig själv eller din arbetsplats nytta och du inte vilar och blir frisk.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir ganska intensiv inledningsvis och du kan bli irriterad på en chef som väljer fel tillfälle att vilja ha med dig på ett möte. Du vill ha framförhållning när det gäller den här typen av planering. Även om dagen börjar tufft så avslutas den med en bra eftermiddag och en mysig kväll.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir avslappnade och trevlig. Även om du arbetar så håller du ett ganska humant tempo genom hela den här dagen. Idag försöker en kollega att närma sig dig. Ni två har en komplicerad relation till varandra, det finns en hel del kemi mellan er.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det allt eller inget som gäller. Kräftan kan vara lite feg men idag går du all in. Det finns så mycket att vinna på att vara modig att du inte ens funderar på vilka risker som du tar. Kvällen handlar om att ha kul och om att träffa nya människor.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen ser ut att kunna bjuda på en utbildning eller på ett par entusiastiska chefer som delar med sig av sin kunskap. Det här blir en rolig dag då du kan pröva olika varianter. För dig är det en härlig känsla att kunna testa gränser och tänja lite på reglerna.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen har du många bollar i luften samtidigt och det kan du tycka är lite besvärligt. Du brukar föredra att göra klart en sak i taget. Eftermiddagen handlar om en social sammankomst av något slag. Kvällen bjuder på trevliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

På fredagen spritter det i dig av glädje och energi. Du har en positiv påverkan på ditt horoskop som gör att du tycker det är roligt att umgås med både vänner och kollegor. Eftermiddagen passar bra till en spontan aw eller en middag med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir otroligt givande. Du slängs in i en ganska tuff diskussion men med hjälp av din förmåga att verbalt uttrycka dig så lyckas du imponera på din motståndare. Idag träffar du även en person som verkligen får dig att fundera över ordet karismatisk. Hen har allt.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett riktigt festhumör idag och det går igenom i allt från jobbet till privatlivet. Det strålar om dig och du tar alla du möter med storm. Eftermiddagen och kvällen blir lika fartfyllda som dagen men då fokuserar du mer på nöjen än arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en glittrande dag som uteslutande handlar om nöjen. Om du arbetar så har du inte särskilt hög fokus på det du gör, men du är i alla fall social och trevlig. Är du ledig skämmer du bort dig själv på en ny nivå. Kvällen blir riktigt glamorös.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen är du trött efter veckans omväxlande aktiviteter och du väljer troligtvis att tillbringa kvällen hemma med en vän eller familjen. Hela den här dagen går i ett långsammare tempo än det övriga veckan eftersom du inte har så mycket energi. Det blir ändå en bra kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Även om det är lite stressigt och mycket att göra så är det inget mot vad som väntar i helgen. Du vet att du har utmanat dig själv på ett helt nytt sätt så därför passar du på att vila och förbereda dig mentalt idag. Kvällen bjuder på riktigt fredagsmys.