Dagens horoskop torsdag 2/3

01 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen börjar dina symtom blomma ut på allvar och är du på jobbet bör du gå hem innan du smittar alla andra. Om du inte är sjuk är du väldigt trött och matt. Oavsett bör du lyssna på din kropp och ta en lugn dag. Kvällen bjuder på vila och reflektion.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen går tiden fort. Du har många bollar i luften samtidigt och det kan upplevas som lite rörigt. Under ett möte lyfter du vissa problem som du ser på arbetet. Du vill se en förändring. Kvällen handlar om att våga testa något nytt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lätt för att locka dina kollegor till skratt just nu. Det finns en busighet och en härlig värme i ditt horoskop som gärna smittar av sig på din omgivning. Njut av livet och strunta lite i alla måsten. Ibland är det lika viktigt att knyta starka sociala band som att arbeta hårt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen försöker du resonera med en ganska bångstyrig kollega. Hen beter sig lite som om hen är 5 år trots att det är en vuxen person. Du blir väldigt mammig, oavsett ditt kön, i dylika situationer och du kommer på dig själv med att ta hand om din kollega.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag anförtror en kollega dig en väldigt smaskig hemlighet och du får verkligen lägga band på dig själv för att inte föra det vidare. Det finns ett värde av att hålla det här för dig själv. Dels visar du att du går att lita på men det är också bra information att ha inför framtiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara lite nedlåtande utan att ens tänka på det. Jungfrun är i regel snabb på att lära sig saker och har inte särskilt mycket tålamod med personer som det tar tid för. Idag kan den här typen av otålighet skina igenom och det sårar en kollega.

Vågen 23/9-22/10

Du verkar arbeta i grupp de här dagarna och då är det du som fungerar som medlare mellan starka viljor. Som Våg är det viktigt för dig att gruppen inte bara fungerar utan att den trivs ihop. Du utnyttjar din charm och din humor för att få dina kollegor att må bra.

Skorpionen 23/10-21/11

På torsdagen har du hittat en lösning på ditt dilemma. Som vanligt när du bestämt dig så finns det inga gränser för vilka möjligheter du har att uppnå dina mål. Under eftermiddagen får du chansen att jobba lite närmare med en ny kollega. Kvällen handlar om fysiska utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir fartfylld och känslosam. Månen gör dig lite extra känslig just nu och periodvis kan det vara svårt att hålla allt inom sig. Även idag jobbar du tillsammans eller i närheten av någon som du tycker lite extra mycket om och det förstärker din känsliga sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du arbetar den här torsdagen blir det en stressig dag där du måste kunna jonglera med många bollar i luften samtidigt. Viktigt att ha i bakhuvudet är att det blir inte alltid bättre för att du stressar upp dig, snarare tvärtom. Kvällen blir lugn och tidig.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen överraskar du dig själv med att tanka ja till något evenemang eller social tillställning som du vanligtvis brukar undvika. Du vill bredda din erfarenhet något och du tänker att det här är den typ av social interaktion som du behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir raka motsatsen till gårdagen. Du måste fokusera på detaljer och vara noggrann. Här finns inget svängrum för nytänkande och personlig prägel. Det är egentligen inte din grej att följa instruktioner till punkt och pricka, men idag anstränger du dig för att göra det.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons