Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 1/3

01 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

På årets första vårdag börjar du känna dig lite hängig. Det har varit en lång period av stress och det verkar ta ut sig på din hälsa. Troligen jobbar du dig igenom den här dagen och kanske även morgondagen eftersom du tror att det bara handlar om att du är utkörd.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en bra dag då du gärna är utomhus om du kan. Den här dagen försöker du röra på dig. Träning hjälper dig att tänka klart och får dig att stuva undan dina funderingar på framtiden ett tag. Kvällen handlar om en vän och om hens behov av att få prata av sig.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det en risk att du gör ett misstag som kan kosta dig en hel del pengar. Det handlar om att falla för något som ser bra ut på pappret men som du inte vet så mycket om. Undvik att vara impulsiv. Verkar det för bra för att vara sant så är det antagligen det också.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig onsdag där du ser till att vara så social som du kan på arbetet. Just nu så gynnar Venus ditt tecken och det gör att du blir lite mer öppen mot främlingar. Idag kommer det nya, spännande personer in på ditt jobb och du passar på att socialisera dig.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del frågor som du vill reda ut den här dagen, men då gäller det att du är lite finkänslig, något som inte är din starkaste sida. Som tur är så får du draghjälp av Månen och det gör dig mer empatisk och inkännande, något du ska dra nytta av.

Jungfrun 23/8-22/9

på onsdagen börjar du känna dig något piggare. Det kan bero på att du är noggrann med både mat och sömn. Under den här dagen får du ett besked som du gått och väntat på. När du får den här informationen bör du hålla ett öppet sinne.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och lite annorlunda onsdag eftersom du får testa nya områden. Det kan vara arbetsuppgifter eller en ny hobby. Den här dagen är du väldigt social och du har lätt att knyta kontakter. Utnyttja den här influensen till din fördel.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser en möjlighet till en investering idag men du inser samtidigt att du inte riktigt har råd med den så som läget är just nu. Skorpionen kan vara väldigt fantasifull när hen vill har något så du kommer inte ge upp även om just den här investeringen ser lite mörk ut.

Skytten 22/11-21/12

Du har en kollega som gör sitt jobb men inte mer än det. Hen smiter ofta undan de jobbigaste uppgifterna och kommer undan med det. Du vet inte om du ska beundra hens uppfinningsrikedom eller om du ska tycka illa om hen för hens låga arbetsmoral.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen ser väldigt spontan ut och det kan hända att du gör något som du inte brukar göra. Det kan vara allt från att gå med och roa dig på kvällen till att testa en lite mer äventyrlig sport. Det finns även en risk att gör av med en del pengar idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir lite av ett drama den här onsdagen. Du hamnar mitt i ett hav av svallande känslor och du gör ditt bästa för att inte hamna i kläm. Det här är en konflikt som du är indirekt inblandad i eftersom du står mittemellan de två parter om inte kan hålla sams.

Fiskarna 19/2-20/3

Mitten av veckan blir kreativ och du låter både din konstnärliga sida och din fantasi flöda. Du får mycket beröm för ditt okonventionella sätt att tänka idag och du njuter av all uppmärksamhet. Eftermiddagen fokuserar på de små guldkornen i livet.