Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 28/2

28 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen har du mycket som du ska hinna med men dina kollegor rycker i dig hela tiden för att få dina råd och åsikter. Även om du är smickrad över all uppmärksamhet så blir det också jobbigt. Kvällen handlar om en inre, stärkande övning som meditation.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen finns det mer människor på jobbet som kan rycka in och det gör att du kommer i kapp. Du försöker även göra lite mer långsiktig planer den här dagen. En chef berömmer dig för din insats och för ditt sätt att driva dina projekt framåt.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du försöker undvika grupparbete. Ditt tålamod är knappast på topp och du har varken tid eller lust att kompromissa. Under dagen får du ett förslag som kan bli kostsamt om du inte kontrollerar detaljerna ordentligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen försöker du visa att du kan vara driven, men det är svårt eftersom du är så tankspridd. Du funderar fortfarande över olika alternativ att utvecklas på, såsom exempelvis en vidareutbildning inom det område som du arbetar med just nu.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen är det din positiva inställning som driver dig och dina kollegor framåt. När alla andra klagar på att de är trötta och utkörda så hittar du nya vägar för att få din omgivning att må bättre. Under eftermiddagen har du en diskussion gällande framtiden med din chef.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om du fortfarande är låg på energi så är du inte lika grinig idag som under måndagen. Ditt största problem den här tisdagen är att du har svårt att få till något tempo. Hur du än försöker så går allt väldigt långsamt och det kan vara frustrerande.

Vågen 23/9-22/10

Allt den här dagen handlar om balans. Balans på arbetet och jämvikt hemma. Det är när dina cirklar rubbas som du tycker att det blir jobbigt Eftersom det sker så många förändringar runt omkring dig just nu så behöver du tid att bearbeta det som sker under dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Även om du inte är redo idag så förväntar sig din chef någon form av beslut från din sida. Här gäller det att du har en tämligen klar uppfattning om vad det är du vill ha ut av framtiden. Var inte rädd för dina egna visioner, det är de som leder dig framåt.

Skytten 22/11-21/12

Det finns någon som fångat din uppmärksamhet och hur du än försöker slå bort det så gnistrar det mellan er. Den här dagen lyser lite extra tack vare att du kan jobba med hen. På kvällen tar du hand om dig själv lite extra. Det kan vara allt från gym till hemma SPA.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person på ditt arbete som du betraktar som din vän eller i alla fall en god kollega men idag antyder hen något som får dig att tro att hen vill vara mer än så. Din reaktion blir en blandning mellan glädje och lite skäck, det är ändå en kollega som det gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag låter du kreativiteten flöda, du har kommit på en idé som du vill testa och till din stora förtjusning så fungerar den precis så bra som du hoppats på. Under dagen skämmer du gärna bort dig med lite lyxig lunch eller en god fika.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen vill du försöka att undvika att lyfta det känsliga ämnet från gårdagen men det går kanske inte att undvika även om du försöker. Under dagen drabbas du av dåligt samvete för att du undanhållit vissa fakta från en kollega, du bestämmer dig för att vara ärlig.