Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 27/2

27 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På måndagen verkar det råda personalbrist och mycket sjukdomar på ditt arbete och det gör att du förväntas rycka in både här och där. Du blir stressad när du inte kan fokusera på ditt utan måste räcka till för många. Kvällen blir intensiv men rolig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir riktigt tung. Du har blivit lovad att få hjälp eftersom det verkar fattas folk hos dig, men den hjälpen uteblir. Trots att du sliter hårt så kommer du efter, men det struntar du i. Det blir en annan dags problem. Kvällen blir mysig och bjuder på god mat.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt humör färgas mycket av en ogynnsam påverkan från Mars och det gör att du har lätt för att bli irriterad. På jobbet finns det en kollega som kan vara lite trög och risken är stor att du tar ut din irritation på hen. Kvällen handlar om fysisk aktivitet, det är ett bra sätt att få utlopp för din ilska.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du grubblar en hel del idag. Det handlar om att du kommit till en punkt i ditt arbete där du inte tycker att det händer så mycket och att du skulle vilja se en förändring. Du har flera olika möjligheter att påverka din situation, frågan vilken väg du väljer att gå.

Lejonet 23/7-22/8

Solens påverkan på ditt tecken blir allt tydligare. Den här veckan ger det dig en massa positiv energi, du orkar mer och du känner mer entusiasm oavsett om det gäller privata projekt eller jobbet. Just nu är det härligt att vara dina kollega, du sprider värme och humor.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är trött i början på veckan och det går ut över ditt humör. Jungfrun brukar vara stabil i sitt temperament men idag finns det en risk att du blir irriterad på både kollegor och vänner. För dig kan ett knep vara att jobba lite mer för dig själv så du får det utrymme du behöver.

Vågen 23/9-22/10

Det händer mycket på ditt arbete just nu och alla de här förändringarna gör det jobbigt för dig att hitta det fokus du behöver. Just nu tenderar du att vara överallt på samma gång och då blir det inget vettigt gjort. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är inne i en period då du har flyt med det mesta och i synnerhet saker som rör ditt arbete. Idag presenterar din chef något som kan bli en spännande förändring i din vardag. Du tycker att det låter intressant men du behöver tid att fundera på förslaget.

Skytten 22/11-21/12

Inledningen på veckan blir bra men också lite annorlunda. Det verkar som du arbetar mer med någon eller några än du brukar göra. Skytten är en glad person som ofta har lätt att komm in i nya grupper så det blir inte så svårt att smälta in.

Stenbocken 22/12-19/1

Det ser ut som du arbetar lite mindre än vanligt den här veckan och då tar du chansen att göra saker för dig själv. Det kan vara att gå och träna, göra fint hemma, skämma bort dig med god mat eller att umgås med dina vänner. Dagen flyger iväg.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan handlar mer om vad du vill göra än måsten och arbete. Kanske tar du ledigt några dagar för att påbörja ett fritid projekt av något slag. Under måndag föredrar du att göra saker med händerna snarare än att arbeta med ditt intellekt

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att hantera en konflikt både känslomässigt och verbalt. Det här är en konfrontation som du undvikit under en lång tid, men nu kan du inte skjuta upp den längre. Tack vare Mars position får du välbehövlig energi att hjälpa dig genom dagen.