Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 26/2

26 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bjuder på dramatik på hög nivå. Du har så mycket känslor omkring dig i familjen att du inte riktigt vet hur du ska hantera alla konflikter. Det finns en risk att du hamnar i kläm om du försöker lägga dig i ett bråk mellan två starka viljor. Var försiktig med vad du säger.

Oxen 20/4-20/5

Efter en aktiv helg känner du dig lite mör så därför blir det en ganska lugn söndag. Du kanske tränar lite eller tar en promenad. Så länge du inte har några krav på dig kan du tycka det är skönt att få röra på dig lite. Kvällen handlar om en hemlighet.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen går alldeles för fort för din smak. Du hinner knappt upp ur sängen innan det är dags att sova igen. Vad du behöver är fysisk aktivitet. Försök att ägna dagen eller i alla fall delar av dagen åt en hobby som kräver att du rör på dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Den här söndagen handlar om att ta i och om att röra på sig. Det blir en bra och aktiv dag där fokus ligger på att ha kul. Idag träffar du en person som du inte sett på länge och du blir väldigt förvånad över hur långt hen har kommit i sitt liv.

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen är du så trött att du överväger att stanna i sängen hela dagen. Även om du inte gör det så blir det en lugn dag där du helt och håller fokuserar på dina behov och på vad det är du känner för att göra. På kvällen får du ett högst oväntat samtal.

Jungfrun 23/8-22/9

På söndagen vill du ta hand om dig själv från insidan och utåt. Det kan innebära allt från yoga till hälsosam mat och hemma SPA. Det viktiga med den här dagen är att hämta energi och att kunna leva i nuet. Under dagen får du chansen att rätta till ett misstag.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen hjälper du en närstående eller släkting. Du har länge försökt att förmå den här personen att göra en förändring, men du är först nu som hen börjar lyssna på dig. Dagen handlar även om att se möjligheter och om att våga stå på dig även om du är ensam om din åsikt.

Skorpionen 23/10-21/11

Den sista dagen på veckan ägnar du åt att landa både i din nuvarande arbetssituation och i dig själv. Du får tid att tänka igenom dina problem men också tid att planera framåt och att hitta det positiva i allt som hänt. Kvällen blir rolig och kan bjuda på en överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir den lugnaste dagen på veckan, men det bli också den dag som ger dig mest positiv energi. Idag är du gärna utomhus om vädret samarbetar. Du behöver sol och ljus för att hitta tillbaka till din inre balans igen. En släkting hör av sig med en rolig nyhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig ganska känslomässigt uttömd men ändå väldigt glad idag. Det finns mycket bra saker att ta med dig från gårdagen men också en del förbättringar som du ska jobba på. Det viktigaste är att du är nöjd med din insats och att du bevisat för alla hur duktig du är.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen är du trött men nöjd. Den här helgen har bjudit på omväxling, spänning, glädje och avkoppling. Idag vill du komma bort ett par timmar. Det handlar om en hobby eller ett intresse som du har. Kvällen fokuserar på familjen och på en viss familjemedlems aktivitet i helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen är det mycket familj och planering som gäller. Du vill säkerställa ramarna för våren och sommaren så att ni alla tänker lika. Just nu verkar din familj planera mycket på egen hand och det kan ställa till lite när det kommer till gemensamma aktiviteter.