Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 25/2

25 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du unnar dig en riktigt lat lördag. Det här är en dag som främst handlar om dig och om dina behov. Du njuter till fullo av att bara vara. Idag skämmer du bort dig själv genom att köpa dig något som du länge gått och funderat på. Du har nått ett mål och det är värt att fira.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir ovanligt avkopplande. Är vädret fint så tillbringar du gärna delar av dagen utomhus. Just nu längtar du väldigt efter våren och det gör att minsta solglimt lockar ut dig. Även den här kvällen bjuder på nöjen och god mat.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir en lugn dag där utomhusaktiviteter står på agendan. Idag föredrar du att umgås med dina närmaste krets eller din familj. Du behöver ett dag där du kan andas ut utan att behöva tänka på hur du uppför dig. Den här pausen får du bara i närheten av människor som du känner väl.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att stoppa huvudet i sanden särskilt när det gäller situationer som du tycker är jobbiga. Idag är det extra viktigt att du försöker att vara ärlig med dina känslor. Du kommer må så mycket bättre om du bara är rak mot dig själv och andra.

Lejonet 23/7-22/8

Hela dagen handlar om din familj och om de som du har omkring dig. Det blir en härlig dag som fokuserar på vänskap, närhet och värme. Under dagen så avslöjar en familjemedlem en plan hen har om sin framtid. Det här kan leda till en hel del diskussioner.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen handlar om att ta en sak i taget och om att inte stressa i onödan. Det blir en bra dag som bjuder på en hel del aktiviteter, men inte mer än att du kan unna dig långa pauser och njuta av att göra ingenting mellan varven. Kvällen blir social.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir en riktigt festlig dag. Du är på ett strålande humör och du känner verkligen för att släppa loss ordentligt. Den här dagen handlar om att ha kul, att få släppa vardagen och att bara få njuta av nuet. Räkna med en väldigt sen kväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter en lång vecka handlar lördagen om att fly vardagen. Det blir en härlig och rofylld dag som fyller dig med ett lugn och en massa energi. Den här dagen handlar om kärlek till dina vänner och om att umgås med din familj, men också om nya spännande miljöer.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att njuta av livet och om att träffa nya spännande människor. Du är ovanligt social tack vare Venus position och det tillsammans med din vanliga Skytte charm gör dig svår att stå emot. Den här dagen kan bjuda på en flirt för singel Skytten.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen är det bara en sak som gäller och för dig handlar det om någon form av prestation. Du är nervös men också lite mer självsäker än du varit vid liknande tillfällen under året. Det här blir en dag som blir både glädjande och överraskande på många sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Är det fint väder så tar du gärna en promenad idag. Nya vyer och frisk luft får dig att njuta lite extra den här lördagen. Eftermiddagen passar bra till avkopplande aktiviteter. Kvällen blir lika härlig som fredagen, men nu med ett lite festligare inslag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har många planer den här dagen och det gäller att få ihop alla aktiviteter som du vill pressa in. Idag försöker du utmana dig själv att tänka utanför ramarna. Det här blir en dag som fokuserar på prestation men också på vänskap och på att ha kul.