Dagens horoskop söndag 25/2

24 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag bejakar du din skaparlust. Efter att ha jobbat med små och förbryllande detaljer i veckan är det skönt att få släppa loss din kreativitet och göra saker på känn snarare än efter logik. Dagen passar även bra till all form av fysisk utmaning. Väduren är ett tecken som behöver röra på sig.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du goda nyheter som rör pengar eller en investering. Det här blir en sten som faller från dina axlar. Med tanke på det allmänna läget har du varit orolig att du tagit dig vatten över huvudet, nu kan du äntligen pusta ut. Idag är du gärna utomhus tillsammans med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lovat att hjälpa en släkting idag och det är något som du inte alls vill göra, samtidigt så är du inte den som backar när du gett ditt ord. Trots din lite negativa inställning från början så blir det en härlig dag där du faktiskt har riktigt mysigt. Ibland är det bra att bara göra och att inte tänka för mycket.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen bjuder på en varierad agenda. Här kan det vara familj eller vänner som spelar huvudrollen. Idag gör ni saker tillsammans och det tycker du är mysigt, särskilt om ni har ett gemensamt projekt som ni jobbar på. Under dagen får du höra nyheter om en vän.

Lejonet 23/7-22/8

Idag landar du i en insikt om att du inte behöver vara bäst. Det blir en dag då du är extra snäll mot dig själv och passar på att unna dig lite lyx. Essensen av den här dagen är att den ska vara mysig, berikande och tillföra energi. Du undviker allt som är tråkigt.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen fortsätter i samma stil som lördagen Det blir en berikande dag då du njuter av nuet och du unnar dig det bästa som helgen kan erbjuda. Idag är du gärna utomhus, närheten till naturen förstärker ditt band med Fullmånen och ger dig en form av dubbel positiv energi.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir en väldigt öppen dag som handlar om vad det är du gör den till. Att ha den här friheten är något du inte är bortskämd med och all valmöjlighet kan göra dig passiv. Fundera inte så mycket utan ta dagen som den kommer och njut av stunden istället för att planera framåt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som ofta har många planer men inte alltid tid att genomföra dem. Idag har du dock inte så mycket inbokat så det passar perfekt att dra igång något av alla de där projekten som du vill förverkliga. En riktig uppstartsdag med andra ord.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen bjuder på ett spännande möte och en typ av person som du vanligtvis inte alls skulle umgås med. Du överraskar dig själv med att känna stark sympati och hög igenkänningsfaktor i den här personen trots att du ni, utåt sett, inte har mycket gemensamt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utmanar dig själv idag och till din glädje så svarar kroppen betydligt bättre nu än den gjorde i början av veckan. Det här är ett glädjande besked. Du testar även en hobby eller en sport som du haft uppehåll i och märker till din glädje att din kunskap och talang fortfarande finns där.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir lugn. Det är den enda dagen den här veckan då du inte är fullbokad. Du njuter av att kunna ta dagen lite som den kommer utan att stressa. Idag får du även möjligheten att fatta beslut beträffande en resa i sommar. Det blir något att se fram emot.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det familjen och dina nära som gäller. Det blir en lugn och behaglig dag där det är mycket mat, skratt och värme. Det är sällan som du kan samla så många tillsammans eftersom alla har sitt, men idag lyckas du få med de flesta och det är du nöjd med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons