Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 24/2

24 februari, 2023

SSSVäduren 21/3-19/4

På fredagen passar du på att fira lite extra. Det kan vara med en god lunch eller att gå ut med vänner på kvällen. Det här blir en härlig dag och en spännande kväll. Som singel kan det blir intressanta möten och heta känslor. Har du ett förhållande satsar du på vardagsromantik istället.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen blir det festligt värre. Det kan vara vänner eller en date med din partner som gäller. Oavsett om du lagar en mysig middag hemma eller om du är ute och roar dig så bjuder den här fredagen på något alldeles extra. Kvällen blir en upplevelse i sig.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det full fart från morgon till kväll. Här gäller det att du orkar hänga med i dina vänners höga tempo. Under dagen får du möjlighet att bli bekant med några intressanta men annorlunda människor. Det finns en styrka inom de här personerna som du beundrar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lekfull och flirtig avslutning på arbetsveckan. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så sänder du ut medvetna och omedvetna signaler till din omgivning. Just nu finns det en kollega som du är attraherad av och det märks tydligt på dig att du uppskattar hen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du göra upp en budget för att kunna samla ihop pengar till en investering som du vill göra. Du inser att du inte kommer att kunna förverkliga din dröm om du inte påbörjar ett medvetet sparande. Kvällen blir trevlig och social.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen försöker en släkting få dig att göra något som du lovat att göra. Du har undvikit det här åtagandet så länge du kunnat, men nu har du inga fler ursäkter att komma med. Definitivt en annorlunda och kanske inte så rolig fredagkväll.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att lära dig nya saker men också om att se lite vad det är du tycker är kul och vad du vill fokusera på. Idag möter du en person som kommer från en väldigt annorlunda bakgrund och det får dig att känna tacksamhet för det liv du lever.

Skorpionen 23/10-21/11

Under fredagen sätter du ned foten och pratar med din chef om den situation som du finner ohållbar. Det är bra att du är stark och att du vågar stå på dig. Din chef kan vara lite konflikträdd, men hen känner sig tvungen att tackla det här problemet när du ställer hen mot väggen.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att göra riktigt fina fynd den här dagen, men du har också en förmåga att göra av med alldeles för mycket pengar på de här fynden. Om du shoppar idag är det bra att ha en maxbudget att förhålla dig till, annars är risken stor att det springer iväg.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du dig an en inre och kanske yttre resa. Det blir en dag som fokuserar mycket på dig själv och dina ambitioner, men också hur du ska hitta ditt inre lugn för att nå dit. Dagen bjuder också på trevligt sällskap och nya vyer. Kvällen överraskar på mer än ett sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv början på dagen där du måste vara diplomatisk, men efter lunch lugnare tempot ned sig något. Eftermiddagen och kvällen handlar om att ha trevligt, äta god mat och koppla av. Det blir en rolig eftermiddag och en väldigt mysig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag utmanar du en kollega, det kan handla om en privat utmaning eller något som rör jobbet. Det viktiga är att ni tillsammans tar er an det här projektet och försöker stötta varandra genom hela processen. Kvällen ser ut att kunna bjuda på träning och fysisk aktivitet.