Dagens horoskop lördag 24/2

23 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig men samtidigt så gör du saker som kräver fokus. Fullmånen kan hjälpa dig att balansera din annars lite eldiga natur och få dig att varva ned och koncentrera dig på en sak i taget. Kvällen handlar om en familjemedlem eller vän som råkat i trubbel.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det Fullmåne i Oxens tecken och det ger dig ett lugn och ett starkt självförtroende. Den här Fullmånen kommer att vara startskottet för en ny period där du lär upp dig inom många områden. Du är intelligent, lättlärd och har många bra idéer, något dina chefer uppskattar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under veckan har en insikt som sakta vuxit fram. Det handlar om ett vägval och vad som är det bästa för dig i längden. Ibland måste du vara egoistisk för att ha kraft nog att ta hand om andra. Det blir lite av en win win situation, något som du börjat förstå den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Idag uttrycker du dig gärna genom mat, foto eller hantverk. Kräftan brukar vara väldigt duktig på det estetiska och det visar du prov på idag. Du gillar att bejaka din mer artistiska sida när du känner att du har den tiden, och det gör du idag. Kvällen blir intressant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det Fullmåne i Jungfruns tecken och då handlar det mycket om att bestämma sig och att tänka praktiskt. Du står inför ett vägval och det kan göra dig rastlös och orolig idag eftersom du inte känner dig säker på vilket håll du ska gå åt. Oron kommer att avta ju närmare ett beslut du kommer.

Jungfrun 23/8-22/9

Helgen inleds med Fullmåne i ditt eget tecken vilket ger dig både djupare insikt om dig själv och en härlig energi som kommer att vara hela helgen. Det här är bra dagar att fatta beslut på och att göra saker som du vanligtvis kan känna en osäkerhet inför. Ditt självförtroende är på topp.

Vågen 23/9-22/10

Veckan inleddes med en stark beslutsångest och förmodligen sköt du upp alla större avgöranden till slutet av veckan. Idag får du hjälp av Jungfrun och av Fullmånen att landa i det beslut som du tvekade på tidigare. Idag är du både säkrare och mer driven att komma framåt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar om att ha idéer och att dela dem med din familj. Det blir en riktig kvalitets dag där du njuter i full skala. Har du ingen familj nära så väljer du dina vänner som substitut. Det är ganska ofta som just Skorpionen har en tajt vänskapskrets snarare än en nära familj.

Skytten 22/11-21/12

Idag känner du dig pigg och utvilad vilket gör att du vill aktivera dig. Det blir en härlig dag där du mer än gärna träffar nya människor och utforskar annorlunda miljöer. Skytten gillar att utmana sig själv och att testa sina egna fördomar. Oftast lär du dig positiva, nya erfarenheter när du går ur din komfortzon.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en social och trevlig lördag där du träffar människor som är nya för dig eller som du inte sett på länge. Både dagen och kvällen går fort, särskilt om du har aktiviteter eller engagemang som du ska hinna med. Idag försöker du höra av dig till en vän som saknar dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen pysslar du en hel del hemma. Du har många små projekt som du gärna avbryter för en tur i skogen eller ett besök på gymmet. För dig är variation det viktigaste, inte så mycket vad du gör. Kvällen ser du att bli social och trevlig, du möter människor som du inte sett på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

När Fullmånen kommer in i ditt tecken med hela sin styrka så föds ett nytt och starkare självförtroende hos dig. Idag tänker du inte låta någon tala om för dig hur du ska tycka och känna. Du står upp för dig själv på ett föredömligt vis. Kvällen handlar om tålamod.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons