Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 23/2

23 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen lugnar det ned sig något på jobbet och du kan äntligen ta tag i allt som du inte hunnit med. Det blir en dag som handlar om att avsluta saker inför helgen. Kvällen tycks fokusera på en hobby eller en idrott. Det blir en rolig och aktiv kväll.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen är det olika möten som gäller. Även om du delvis tycker det är trevligt eftersom det bjuder på ett socialt inslag i vardagen så blir du stressad när det här mötena drar ut på tiden. Du känner inte att du hinner med det du ska göra egentligen.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag gäller det att ta för sig av de möjligheter som erbjuds. Var inte orolig för att inte räcka till eller att ha kompetens nog utan tro på dig själv. Du är precis den person som behövs i det här sammanhanget så sträck på dig och njut av det beröm som du får.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du verkar delta i en utbildning eller något annat som gör att du lär dig nya saker den här torsdagen. Du är ivrig att ta till dig det nya samtidigt som du är lite skeptisk rörande vissa områden. Du brukar uppskatta förändringar, men du gillar även det invanda och familjära.

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen inleds lite segt eftersom du verkar vara trött. Under dagen så kommer det en rad bra idéer från ditt håll i samma takt som du vaknar till liv. Under eftermiddagen försöker du hjälpa en vän som råkar in i en knipa. Du både stöttar hen och kommer med goda råd.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen blir rolig och social. En ny kollega väcker din nyfikenhet och sedan ditt gillande. Det här är en person efter din smak. Hen förstår sig inte bara på arbetet, hen har humor och värme och är dessutom ganska attraktiv. Dagen avslutas med en fysisk aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen tycker du det är dags att markera lite mer vem du är och vad du har för visioner. Beroende på vilken grupp du befinner dig och i vilket sammanhang kan det vara klokt att inte ta i för mycket. Det är bra att du vågar stå på dig, men glöm inte att vara lyhörd på samma gång.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns goda möjligheter att lära dig nya saker den här dagen men då måste du svälja din stolthet och lyssna. Ibland kör du på i samma invanda spår, mest för att du tycker det är skönt. Idag får du chansen till kreativt tänkande bara du vågar ta risken att sticka ut lite.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och utvecklande dag där du får träffa nya intressanta människor. Det finns så mycket du kan lära dig ifrån och misstag som andra gjort som du själv kan undvika. Under eftermiddagen väntar både mys och massor av skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en bra dag. Det blir den dagen då alla pusselbitar faller på plats. För första gången på länge känner du att du är precis där du vill vara och det ger ditt självförtroende ytterligare en kick. Det var länge sedan du kände en sådan tillförsikt för framtiden som du gör just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan du frossa i detaljer. Det blir en bra torsdag men kanske lite långtråkig eftersom det inte händer så mycket. Försök att uppskatta hur mycket du får gjort när du får vara ifred. På kvällen ser du till att komma iväg och träna eller ägna ett par timmar åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om en balans mellan arbete och fritid. Du försöker vara ute en del under dagens ljusa timmar. Tillgången på frisk luft får dig att tänka klarare och fatta bättre beslut. Kvällen utmanar med nya roliga aktiviteter. Du anstränger dig både fysiskt och psykiskt.