Dagens horoskop fredag 23/2

22 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att hantera stress, något du oftast är bra på. Väduren gillar fart och fläkt och du har lätt för att skruva upp tempot när det behövs. Den här dagen handlar om siffror och då gäller det att vara både snabbtänkt och lättlärd samma gång. Kvällen bjuder på en härlig stämning.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du charmen själv. Du pratar med allt och alla och du visar sympati och förståelse för personer som har det tufft. Oxen kan vara väldigt omtänksam och det i kombination med en eldig energi från Lejonet gör dig rätt så oemotståndlig. Det finns goda möjligheter till en ny bekantskap den här fredagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen kretsar en hel del kring rörelse. Du tycker att du sitter stilla alldeles för mycket så du ser till att kompensera det antingen genom att medvetet ta trapporna, promenera till och från jobbet eller träna efteråt. Du kan också välja att gå ut och dansa på kvällen, en trevlig och social typ av motion.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att släppa ut sin inre konstnär. De kan vara i en presentation på arbetet eller i en skoluppgift. Det som du lägger ned i det lilla extra idag kommer att ge resultat inom en snar framtid. Kvällen handlar om vänner och om olika nöjen.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir rolig och går fort. Även den här dagen utmanas ditt intellekt och du får träna dig i uppgifter som är nya eller som du inte är så bra på. Här gäller det att vara ödmjuk, något som inte är din starkaste sida. Du kan inte vara bäst från början, att lära sig nya saker får ta tid.

Jungfrun 23/8-22/9

Även fredagen handlar om ett tätt samarbete med en chef men idag är det viktigt att du vågar säga vad du tycker och inte är rädd om ni har olika åsikter. Det blir på många sätt en berikande och utvecklande dag. Kvällen handlar om ett familjeproblem.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen kretsar kring ett kontrakt eller ett löfte. Det kan vara allt från ett arbete, en bostad eller något annat där du binder upp dig under en längre tid. För dig är det både skrämmande och roligt på samma gång. För vissa Vågar kan det här vara ett mer kortsiktigt åtagande som ett löfte eller ett engagemang.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag möter du en person som får dig att ifrågasätta en hel del saker som du trodde att du visste. Den här typen av insikt kan både vara befriande och svida lite beroende på din utgångspunkt. Kvällen blir rolig, spontan och väldigt fri. Du njuter av att helgen är här.

Skytten 22/11-21/12

Idag vacklar du i dina beslut. Det mesta rör sig om småsaker som vad du ska äta till lunch, när du är klar med en uppgift eller om du ska ut och festa eller stanna hemma och mysa. Du har helt enkelt svårt att bestämma dig och det beror på Vågens inflytande över ditt tecken.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har många bekanta eller vänner som tenderar att gnabbas sinsemellan. Ofta hamnar du i kläm eftersom att alla vill att du ska ta deras parti. Undvik den här typen av intriger, det blir bara jobbigt för dig själv eftersom du har annat att fokusera på än dina vänners bråk.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen går tiden fort och du hinner inte med hälften av vad du planerat. Nu är Vattumannen sällan bra på att planera, du är något av en tidsoptimist även om det brukar rätta till sig lite med åren. Kvällen blir mysig och familjebetonad. På kvällen får du även ett positivt besked som kan ge extra inkomst.

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken är inte den som gillar att sticka ut och synas, i alla fall inte när det kommer till större grupper. Du kan bli blyg och gömma dig bakom en sval fasad där ingen anar din osäkerhet, något som du visar prov på idag. Du sväljer dina åsikter och glider med istället.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons