Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 22/2

22 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du springer som en yr höna den här onsdagen och du får egentligen inget vettigt gjort. Problemet med dig är att du har svårt att hantera stress. Om du blir för uppjagad så förlorar du fokus och tenderar att vara överallt samtidigt. Försök att planera din dag.

Oxen 20/4-20/5

Du har en eller flera aktiviteter inplanerade den här onsdagen men de blir inställda av olika anledningar. Du tycker det är ganska skönt eftersom du då får tiden att avsluta ett arbete som du håller på med. Kvällen handlar om nyheter.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen tvingas du kompromissa och det är något som du inte gillar att göra, särskilt inte när motparten är en person som du har svårt att respektera. Vad du får göra i det här fallet är att försöka se bakom era olikheter och hitta något som funkar för alla.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen startar du gärna diskussioner för diskussionens skull snarare än att du har en stark åsikt i ämnet. Du gillar att röra om i grytan lite och dina kollegor får uppleva en ganska annorlunda sida av dig. Under eftermiddagen försöker du hinna med att träffa en vän.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du beröm från din chef som tycker att du varit extra kreativ i ditt sätt att tackla en tuff situation.Även om berömmet värmer så känner du att du kunde gjort saker ännu bättre. Försök att inte racka ned på dig själv, utan ge dig själv en klapp på axeln istället.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen väntar nyheter som rör ditt arbete eller en chef. Oavsett vad det handlar om så innebär det en förändring för dig och du är ingen vän av förändringar. Du behöver tid för att smälta den här typen av nyheter innan du kan se det positiva med dem.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen börjar du känna dig lite mer bekväm med den situation du befinner dig i. När du kan slappna av så släpper du på charmen och då kommer den sociala biten av sig själv. Få människor kan motstå en Våg som är i sitt esse. Kvällen blir lugn.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är nära ett sammanbrott den här dagen. Hur du än försöker lirka med din kollega så gör hen tvärtemot vad du säger. Inte ens omvänd psykologi fungerar, hen genomskådar dig direkt. Det blir inte heller bättre av att du är utmattad efter några nätter utan mycket sömn.

Skytten 22/11-21/12

En vän går igenom något av en livskris just nu är det är viktigt för dig att finnas vid hens sida. Den här dagen handlar både om att vara en axel att gråta ut mot, ett bollplank för idéer och en bra vän som vågar komma med kritik även om det svider lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är tempot lite lugnare och du får tid att verkligen gotta ned dig i detaljer. På sätt och vis blir den här dagen mer utmanande än alla andra tillsammans. Du tvingas ifrågasätta din egen motivation och du hittar en ny plattform att utgå från i dina privata strävanden.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om nyheter, om ett givande samtal med en chef och om din förmåga både till att ställa krav och till att anpassa dig. Onsdagen handlar om att hitta en balans mellan flexibilitet och dynamik. Kvällen bjuder på träning och en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fortsätter i samma anda som tidigare i veckan. Du hämtar ditt driv från Solen och lite mer aggressiv energi från Väduren. Det här är bra dagar då du får mycket gjort. Under onsdagen kan en släkting överraska med nyheter som rör hens liv, men som indirekt påverkar dig.