Dagens horoskop torsdag 22/2

21 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen kan den dubbla elden i ditt horoskop göra dig modigare och det kanske är dags att du bekänner färg. Det kan både röra sig om att vara ärlig med något du ogillar hos en person men det kan också vara att du är attraherad av någon och du vill visa hur du känner.

Oxen 20/4-20/5

Du har inga problem att komma med idéer om det inte är till någon väldigt högt upp i näringskedjan. Då kan du plötsligt bli blyg och dra dig lite undan. Idag ska du tvinga dig själv att vara den där pratglada och idérika personen som du är mot alla som du är bekväm med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag fattar du beslut baserat på vad som är bäst för dig. Du har ett starkt behov av att gynna dig själv, det kanske inte är din mest sympatiska sida, men idag kommer det visa sig vara det smartaste beslut du kan ta. Tänk på att ingen kan bevaka dina intressen lika bra som du själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder torsdagen starkt med ett gott självförtroende. Tyvärr kan vissa misstag leda till flera problem och det gör att dagen inte avslutas lika bra som den börjar. Vad du bör vara beredd på är att ha mycket tålamod, både med dig själv och med dina kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen bjuder på en hel del utmaningar som tvingar dig att tänka lite annorlunda. Även om det blir en bra dag så blir det också en dag som kräver en hel del av dig så du bör vara noggrann med mat och sömn. Kvällen handlar om vänskap och om att lita på varandra.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag börjar du ett nytt projekt där du kommer att arbeta närmare en högre chef som du har. Du märker redan från början att ni två tänker väldigt lika och att ni har samma humor, vilket är lovande för jobbet på sikt. Det blir en rolig och utvecklande dag.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir rolig och social. Du springer på härliga människor och det blir många skratt. Din humor och din charm är på topp. Dagen handlar om att göra saker och passa tider, men också om att umgås och knyta kontakter. Kvällen bjuder på nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen har många värdefulla talanger, tålamod är inte en av dem. Idag blir du irriterad på en person på jobbet för att hen inte lyssnar och du får verkligen bita ihop för att inte få ett utbrott. Att tvingas konfronteras med dina sämre sidor är nyttigt för dig. Under kvällen är det bra med fysisk aktivitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kan du blir erbjuden en fantastisk möjlighet till utveckling, men då måste du vara på plats på ditt arbete. Är du hemma sjuk eller jobbar hemifrån den här dagen kan du gå miste om den här chansen. Även om det känns lite tungt så kommer det komma fler möjligheter framöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en familjemedlem eller släkting som behöver någon som lyssnar. Även om du egentligen inte är särskilt intresserad av hens problem så lyckas ändå verka tillräckligt engagerad för att hen ska bli nöjd. I övrigt en dag som bygger på rutiner och struktur, något du verkligen gillar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns det goda möjligheter till en riktigt bra affär oavsett om det gäller att sälja eller köpa. Du har både turen och skickligheten på din sida vilket inte händer så ofta. Under den här dagen får du även tillgång till information som tidigare varit hemlig och det kan ge dig en fördel.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kommer det in eld i ditt horoskop och det ger dig både målmedvetenheten och orken att driva på ett projekt på jobbet. Oftast är du mer av en följare än en pionjär, men inte idag, då vill du ta kommandot. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons