Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 21/2

21 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen är det full fart som gäller. Här är det bra om du både är utsövd och har ätit en ordentlig frukost eftersom det kan dra ut på tiden innan det blir lunch. De flesta Vädurar reagerar negativt när de blir hungriga. Kvällen handlar om en familjekonflikt.

Oxen 20/4-20/5

Du planerar en resa, det kan vara en weekend resa eller en längre utflykt. Oavsett då gäller det att börja spara lite nu. Du kanske öppnar ett sparkonto eller gör upp en lite striktare budget att följa. kvällen blir trevlig, Du känner dig ovanligt social.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på hur sega människor omkring dig är. I din värld handlar det om lathet. Du försöker med allt från hot till morot för att driva igenom din vilja. Till slut lyckas du hitta ett sätt att nå fram till dina kollegor. Det handlar inte om vad du säger utan hur du säger det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen fortsätter i samma stil som måndagen. Du har massor av energi i ditt horoskop och så länge du inte slarvar med din sömn så är du på gott humör. Just nu är din ork beroende av hur mycket du sover på nätterna och vad du äter. Kvällen blir mysig och sällskaplig.

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen undersöker du det problem som du påträffat på måndagen. Även om du får en bättre uppfattning om hur du ska lösa det här problemet så måste du ändå vara rätt så kreativ eftersom det finns mer än en väg att gå. Du får helt enkelt chansa lite.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen blir en intensiv dag både arbetsmässigt och privat. Du har många måsten som du vill hinna med på din långa att göra lista. Tänk på att i den här typen av situationer tenderar du att bli lite av en tidsoptimist och det kan göra att du felbedömer din egen kapacitet.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite vilsen den här dagen. Även om du vet vart du ska vara och vad du ska göra så har du inte full koll på vad som förväntas av dig. Som Våg vill du väldigt gärna passa in så det blir lite jobbigt så här i början. Under dagen träffar du en vänlig och hjälpsam person.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen försöker sätta upp gränser för hur du och din kollega ska förhålla er till er situation. Som vanligt går det inte alls som planerat eftersom hen sätter sig på tvären och tycker att du bossar för mycket. Det blir en lång och slitsam dag men en roligare kväll.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en intensiv dag, men du lyckas ändå att hålla balansen mellan att göra det du måste och ta hänsyn till dina kollegors önskemål. Du kan vara väldigt flexibel när du behöver och idag är en av de dagarna som du är extra intuitiv och förstående.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du både social och tillbakadragen på samma gång. Det finns vissa tider då du tycker det är roligt att prata och umgås med kollegor men för det mesta är du fokuserad på ditt den här tisdagen. Kvällen handlar om att hinna med , inte bara en utan två inplanerade aktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir intensiv både arbetsmässigt och privat. Du har mycket arbete att beta av samtidigt som en vän eller släkting behöver hjälp och stöd från dig. Det viktiga just nu är att du inte slarvar med sömn och mat, det är grundpelarna till att du orkar med.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du kväst när du försöker stå upp för något du tror på. Vanligtvis brukar du ta ett steg tillbaka när du stöter på motstånd av det här slaget men idag viker du inte undan. Dina chefer och kollegor blir förvånade över hur aggressiv du kan bli när du kämpar för något.