Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 20/2

20 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska underlig dag. Du är glad och full av energi. Som den Vädur du är så tar du plats, du både hörs och syns lång väg. En äldre kollega kan verka vresig, hen har svårt för personer som hen upplever tar för mycket utrymme.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du fullt upp och det är svårt att hinna med alla personer som drar i dig. Just nu är det många som vill ventilera sina åsikter med dig och du kan tycka det är lite jobbigt eftersom du egentligen inte har den tiden. Kvällen handlar om att återuppta en hobby.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har många bra idéer just nu men för att kunna genomföra dem så måste du ta hjälp från din omgivning. Idag försöker du få med alla på dina planer och det kan vara svårare än du väntat dig. Du bör inte ha allt för höga förväntningar på dina kollegor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir rolig och avslappnande trots att du jobbar. Det är främst ditt goda humör som bidrar till att allt blir lite extra bra den här dagen. Det finns få personer som kan vara så charmiga som en Kräfta på gott humör. På kvällen blir du impulsiv och hör av dig till en vän/gammal flamma.

Lejonet 23/7-22/8

Du startar veckan med massa energi och en vilja att driva ett projekt framåt i snabb takt. Allt glider på riktigt bra fram till att du stöter på ett problem som kräver ett beslut från din sida. Du blir lite tveksam eftersom du inte har tillräckligt med fakta att gå på.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du visa vad du går för. Du har höga ambitioner och en härlig energi som du får från både Mars och Solen. Du använder stora delar av den här dagen till organisation och struktur. Du vet om att att du mår som bäst när du ligger steget före.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen börjar du ett nytt kapitel i ditt liv. Det kan röra antingen arbetet eller ditt privatliv. Det som utmärker den här dagen är den där krispiga känslan av att allt är nytt och att allt ligger framför dig. Det blir en spännande inledning på veckan.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen befinner du dig i en ganska jobbig situation. Du ska plötsligt samarbeta med en kollega som du inte alls kommer överens med. Ni två har olika åsikter om allt och det gör att varje beslut blir en kamp. Kvällen handlar om att få ut din agression genom att prata eller i sport.

Skytten 22/11-21/12

Just nu inser du värdet av att kunna kompromissa och samarbeta, även om du finner vissa personer lite svårare att komma överens med än andra. Tack vare din charm och din humor lyckas du bygga broar över de svåraste relationsproblemen.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen har du mycket inplanerat både privat och arbetsmässigt. Här gäller det att vara disciplinerad för att orka med allt. Kvällen blir intressant och lärorik. Du upptäcker något hos dig själv som ger dig bättre självförtroende och en vilja att ta revanche.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen måste du sammanfatta föregående vecka, antingen för en chef eller en frånvarande kollega. Det blir en intensiv dag som kräver en hel del tankeverksamhet från din sida. Under den här dagen får du även möjlighet att rätta till en del tidigare misstag.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckans första dag bjuder på flera massor av utmaningar. Dels har du problem med en chef som varken lyssnar på dig eller någon annan. Dels har du problem med en släkting som är för envis för att fatta sitt eget bästa. Det blir flera problem som du måste jonglera med samtidigt.