Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 19/2

19 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Den sista dagen den här veckan blir en riktig vilodag. Du ägnar dig gärna åt en hobby eller tränar så länge det inte tar för mycket tid eller ork i anspråk. Under den här dagen passar du även på att höra av dig till vänner och släktingar som du träffar väldigt sällan.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen tar du dig tid att prioritera dig själv och dina behov. Det blir en härlig dag där du skämmer bort dig både med onödig men välförtjänt lyx och en massa god mat. Den här dagen är helt och hållet din. Du skäms inte för att få vara ren egoist för en dag.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra avslutning på veckan. Du är på topp, både fysiskt och mentalt. För ovanlighetens skull känns det som du har kontroll över din situation. Under söndagen passar du på att låta din konstnärliga sida få möjlighet att blomma ut ordentligt..

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen tar du det lugnt. Det är en dag som handlar om återhämtning, om att få sova ut men framförallt så handlar den här dagen om att inte stressa. Du har varit ganska jäktad den senaste tiden och det har färgat av sig både på ditt humör och dina hälsa.

Lejonet 23/7-22/8

Det har varit en lång vecka och den har krävt en hel del både i fråga om stress och fysisk utmattning. Söndagen kan bjuda på det lugn du behöver för att hitta tillbaka till balansen i ditt liv. Ta den här dagen till reflektion och till att samla energi.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen blir en ren fysisk utmaning för din del. Det kan vara att du bara vill ha lite bättre koll på hur bra eller dålig kondition du har. Det kan också handla om ett rent fystest. Oavsett vad du ställs inför för utmaningar så kommer du blir förvånad över resultatet.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att se nya platser och skapa ny positiv energi i din vardag. Du kanske ger dig ut på en kortare utflykt eller så utforskar du lite mindre bekanta områden i din närhet. Det blir en dag som väcker din äventyrslust och som får dig att fantisera och fundera.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen blir lugnare än den övriga veckan, men du är ändå ganska aktiv den här dagen. En familjemedlem eller släkting behöver din hjälp och du ser till att finnas där för hen. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv lite extra. Kanske unnar du sig ett hemmaspa den här söndagen.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen är aktiv och rolig. Du har massor av planer den här dagen och du lyckas genomföra ett par av dem. Ditt problem är att du är något av en tidsoptimist, särskilt när det kommer till saker som du gillar att göra. Du vill pressa in så mycket som möjligt idag.

Stenbocken 22/12-19/1

på söndagen försöker du både hinna med träning, ta hand om dig själv lite extra och kanske lite storstädning hemma. Det blir en härlig dag som fokuserar på ditt välbefinnande på olika sätt. Idag får du roliga nyheter som rör en nära vän till dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är ivrig att komma iväg och inspektera ett privat projekt som du dragit igång under början av året. Det blir en rolig dag som bjuder på överraskande nyheter och trevligt umgänge. Idag får du också en hel del saker gjorda och du är nöjd med din insats.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dags att ta upp en lite säsongsbetonad hobby. Det kan vara allt från fiske till trädgårdsarbete. Det riktigt spritter i dig att få komma igång efter så lång tid. Även om det inte blir så aktivt så är det skönt att känna en viss föraning av vårens nöjen.