Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 18/2

18 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen vill du gärna spendera så mycket tid du kan med din familj eller med väldigt nära vänner. Det blir en harmonisk dag där du får chansen att utveckla både din kreativ och din intellektuella sida. Under den här dagen får du smak på en ny delikatess.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intressant. Den handlar om en familjemedlem men också om framtidsdrömmar, planer att förändra vardagen och en eventuell resa. Det blir en rolig men utmanande dag. Kvällen bjuder på god mat och hemmamys. Du njuter av att ta det lugnt

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Även om du inte är en person som brukar vara pedantisk så uppskattar du en viss ordning i din närmiljö. Den senaste tiden har varit kaotisk och det har märkts både på ditt hem, din arbeitsstation och i dina tankar. Idag påbörjar du en mental städning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen ser du till att hålla dig sysselsatt. Det fínns två anledningar till att du vill ha mycket att göra. Den ena är att du inte halka efter. Den andra anledningen är en släkting som du ogillar. Genom att hålla dig upptagen kan du undvika hen.

Lejonet 23/7-22/8

Det är sällan som Lejonet betraktas som en fegis, varken när det kommer till fysiska utmaningar eller att öppna upp sig. Trots det ställs du inför en situation idag som kräver att kliver utanför din komfortzon för att inte framstå som harig. Det blir en intressant och lärorik dag.

Jungfrun 23/8-22/9

På lördagen är det fest eller firande som gäller. Oavsett om det handlar om släktkalas eller parmiddag så blir det en lyckad lördag. Du vill gärna få glänsa lite extra den här dagen och därför är du sugen på att shoppa något fint att ha på dig till kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen är det en släkting som är i fokus. Antingen så försöker du hjälpa hen med ett projekt eller ett problem som hen har eller så är det en person som vill har en tendens att ställa till det för sig. Det blir en intensiv men rolig dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på nästan lika bra humör idag som du var igår. även den här dagen är du social och umgås gärna både med släkt och vänner. Det här är en dag som bjuder på variation och på nya miljöer. Du tankar energi när du är utomhus under dagens ljusaste timmar.

Skytten 22/11-21/12

Är du ledig den här lördagen passar det bra att umgås med dina vänner. Det finns särskilt en som du inte ser så ofta och som har hört av sig en del den senaste tiden. Det här är en person som du har varit väldigt tajt med och som du hoppas att du kan hitta tillbaka till igen..

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar till stor del om dina privata ambitioner och hur du ska nå dem. Den senaste veckan har skänkt dig en massa positiv energi och nu vill du omvandla den till en konkret plan som har med framtiden att göra. Det här är också en bra dag att shoppa kläder eller inredning på.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen är du fortfarande lite seg i huvudet men du försöker hålla igång för att komma in i en sund dygnsrytm igen. Det blir en rolig och aktiv dag som kan bjuda på lite frisk luft och motion. Kvällen överraskar med ny inspiration och lite annorlunda nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir en aktiv dag där du är ute så mycket som möjligt. Den friska luften gör dig gott och ger dig distans till vardagens problem. Har du en partner kan den här dagen bjuda på en romantisk överraskning. Som singel är det vänner och fest som gäller på kvällen.