Dagens horoskop söndag 18/2

17 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att hitta balans. Det är stökigt och stressigt omkring dig just nu så de här dagarna när du kan fokusera på att varva ned och gå in i dig själv är värdefulla. Även om du inte har samma extrema behov av jämvikt som Vågen så uppskattar du att hitta din inre frid.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bjuder på en del logistiska utmaningar, men när väl alla pusselbitar faller på plats så kan det här mycket väl vara veckans bästa dag. Du har roligt, du rör på dig och du träffar inspirerande människor som bjuder på fantastiska historier. Det blir en kväll då du somnar gott

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du att ta sakta ned tempot rejält. Även om du är en ganska intensiv person i grunden så mår du bra av lugna dagar där du kan hitta tillbaka till din inre balans igen. Den här dagen passar bra till meditativa aktiviteter såsom yoga eller tai chi.

Kräftan 21/6-22/7

Även söndagen blir lat, härlig och lyxig. Idag så spenderar du gärna pengar på dig själv. Det kan vara shopping eller en god lunch eller middag. Dagen handlar främst om att koppla ifrån vardagen och njuta av att vara ledig. Söndagen tycks även innehålla någon form av aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen fokuserar du på att må bra och att de omkring dig ska må bra. Det blir en kreativ dag där du känner att du får mycket gjort. Under den här dagen passar du även på att utveckla en hobby eller lära dig mer om ett nytt fritidsintresse.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir en riktig energigivande dag. Oavsett hur du väljer att spendera den så omger du dig gärna med människor som du älskar och står nära. För de flesta Jungfrur så passar dagen bra till utomhusaktiviteter, särskilt de timmar som Solen är uppe. Du behöver närheten till naturen.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir den mest rogivande av alla dagar den här veckan. Det är idag du hämtar kraft och laddar dina batterier. Det blir en rolig och inspirerande dag om du ägnar den åt en hobby, annars kan söndagen handla om att vila och ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21/11

På söndagen är det utomhusvistelse och socialisering som gäller. Du njuter av frisk luft och att vara social med främmande personer. Du kan stå och småprata i korvkön eller med din medpassagerare på bussen. Kvällen bjuder på god mat, skratt och en härligt varm stämning..

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen fokuserar på frisk luft och ljus. Här kan det vara lite kortare tid som du är utomhus men du ser till att göra det mesta av den tiden. Det blir en skön dag där du samlar energi genom att umgås med människor som du är nära. Kvällen bjuder på ny information.

Stenbocken 22/12-19/1

Den fria dagen du har under lördagen ger dig energi och en vilja att vara lite mer målinriktad på söndagen. Idag utmanar du dig själv och du inser att du faktiskt klarar av mer än du tror. Mycket disciplin från din sida börjar ge resultat och det är skönt att veta att du får utdelning på det jobb du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Även söndagen handlar om enkla nöjen, naturen och familjen. Det blir en mysig dag där du fokuserar på att försöka få till en träff med en person som lovat dig en tjänst. Du vill både visa att du inte är någon som glömmer men att du samtidigt är en trevlig prick som man vill hjälpa.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du riktigt lat och det skäms du inte för. Det har varit en intensiv vecka, både arbetsmässigt och känslomässigt och nu behöver du få smälta allt som hänt och ladda på med ny energi. En bra vän håller dig sällskap medan du latar dig, det blir en härlig söndag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons