Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 17/2

17 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn inledningsvis. Det värsta tumultet har lagt sig på din arbetsplats och du kan fokusera på det du ska göra och inte på allt annat. Under den här dagen kan du eventuellt även få en ursäkt från en chef. Kvällen kretsar kring familjen och kring fredagsmys.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är det också mycket att göra, men du gillar när det är lite fart och fläkt. Den här dagen handlar också om att utmana ditt intellekt och ditt sätt att lösa problem. På kvällen vill du överraska en vän eller en familjemedlem som varit bortrest.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen ser ovanligt lättsam ut. Du är på strålande humör redan från tidig morgon. Det du har den här dagen är din positiva inställning till livet och en härlig fantasi. Kvällen bjuder på nya, intressanta miljöer och på värme och närhet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen är du på ett strålande humör. Det fullkomligt lyser om dig. Du har så mycket härlig energi i ditt tecken att du charmar alla du möter. Den här dagen handlar även om familjen eller om vännerna. Kvällen blir rätt så livad och väldigt sen.

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen lägger du veckas problematik åt sidan för att njuta av lite mer lättsamma uppgifter och social samverkan. Idag arbetar du gärna i grupp, företrädesvis med människor som är mer dina vänner än kollegor. Kvällen handlar om nöjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir inte lika lättsam som du hoppats på. Ett lite tråkigt ekonomiskt besked gör att du får börja planera om när det kommer till ett sparande eller en planerad resa. Du kan fortfarande nå ditt mål, det kommer bara ta lite längre tid.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen hamnar du i en grupp med människor som kommer från en annan bakgrund eller kutur. Deras sätt att tänka kan kännas främmande, men det väcker en nyfikenhet hos dig och en vilja att lära dig mer. Du är ovanligt öppen för nya intryck just nu.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen är du på ovanligt gott humör. Du charmar både nya och gamla kollegor och du har lätt att locka till skratt. En bra dag som passar att göra något spontant efter jobbet som en aw. Du har ett behov att få att komma ut och se människor omkring dig.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen fortsätter i samma anda som torsdagen. Du tar dig gärna an uppgifter som kräver att du tänker annorlunda och att du använder dig av din konstnärliga sida. En kollega har svårt att få nog av dig och tycks befinna sig ständigt vid din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är fredag och det drar upp ditt humör ännu mer. Ditt leende och din härliga inställning till det mesta i livet gör dig till en populär person att umgås med. Kvällen blir social och bjuder på en rad nöjen. Det blir en sen fredagskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen är du väldigt trött, men har du bara möjligheten att vila några timmar på dagen så piggnar du till. Du har kommit ur din vanliga dygnsrytm och det är det som gör dig så matt. Kvällen kretsar kring familjen, kring skvaller och kring god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag förhandlar du för att ha kvar en fördel eller ett projekt som du brinner för. Det här är svårt eftersom vissa personer anser att du blir favoriserad av din chef. Här måste du bevisa att du faktiskt bidrar lika mycket eller till och med mer än dessa personer.