Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 16/2

16 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen har du lätt att råka i konflikt med dina chefer. Just nu händer det väldigt mycket på din arbetsplats och du känner att du inte får det svar du behöver för att vara trygg. Du är sällan rädd av dig och du vågar stå upp för din sak och ifrågasätta både chefer och metoder.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar mest om att hinna med. Dagen går otroligt fort och innan du blinkar är det dags att gå hem. Även kvällen ser rätt så fullbokad ut. Just nu är du en populär person som många vill umgås med. Under kvällen får du höra roliga nyheter.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Om början av veckan handlar om arbete och om projekt av olika slag så fokuserar den här dagen på vänskap och privata relationer. Det blir en lugn dag där du njuter av att umgås med personer som du är nära, men det är också en dag som handlar om att se sina problem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du gillar att arbeta i grupp och du är ofta limmet som håller ihop allt. Så även idag. I ett grupparbete är du inte bara kunnig och arbetsvillig, du är även den person som får alla andra att känna sig sedda och duktiga. Kvällen blir social och trevlig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag blossar en gammal konflikt till liv igen. Det här är ett sår som aldrig riktigt läkt och det är därför som du är lite extra känslig när det kommer till en viss typ av kritik från en särskild person. Trots att du försöker agera vuxet så blir det lätt alla taggarna utåt när du känner dig utsatt.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen verkar den här påfrestande grupparbetet ta slut. Du kan pusta ut fram emot fikat och börja fokusera på dig själv och på dina egna områden igen. Under kvällen tar en bekant kontakt med dig för att bjuda in dig till en fest eller middag.

Vågen 23/9-22/10

Efter en lite svajig inledning på veckan känns det mer och mer viktigt att hitta en balans i vardagen. Idag strävar du efter att behålla ditt tålamod, även i prövande situationer. Du försöker också hitta ett sätt att kunna uttrycka dih lite mer kreativt på jobbet.

Skorpionen 23/10-21/11

Även torsdagen handlar om att lära känna nya människor och om att öppna upp sig. Du brukar ha svårt att sänka din gard när det kommer till människor som du inte känner så väl, men idag får en av de nya kollegorna dig att känna dig så pass trygg att du släpper in hen innanför din skyddsmur.

Skytten 22/11-21/12

Idag påverkas du mycket av Månen och det skänker lite extra kreativitet och fantasi till ditt tecken. Det blir en härlig och underhållande torsdag. På jobbet kan det även hända att du har en flirt, du har väldigt sensuella energier i ditt horoskop som gör dig attraktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ska resa bort inom den närmaste tiden och det är dags att börja fundera på om du har allt du behöver. Det är mycket tankar som kretsar kring den här händelsen. Resan kan ha med arbete eller en prestation att göra och då kan dagen även handla om en mental förberedelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen visar du precis hur tuff du kan vara i förhandlingar. Du kan framstå som mjuk i början när man träffar dig, men det är bara en artig yta under en stenhård fasad. Kvällen handlar om att ta sig från ett ställe till ett annat. Det blir en lång kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intensiv torsdag så det gäller att du är utvilad. Olika projekt och information drar igång riktigt tidig och du brukar ha svårt att tänka innan du fått rejält med kaffe i dig. Hela dagen går i ett så se till att inte slarva med maten. Kvällen blir väldigt sen.