Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 14/2

14 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Nu när du har fått lite tid att smälta det som händer omkring dig känner du dig mer redo att börja planera framåt. Idag är du gladare och du känner ett ökat förtroende, inte bara för andra utan även för dig själv. Kvällen blir underhållande.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en riktigt mix av allt. Du stressar en hel del den här dagen och du har svårt att hinna med så mycket som du skulle önska. Trots att du pressar dig själv hårt så har du kul. Det finns mycket positivt den här dagen. En fin komplimang förgyller kvällen.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kretsar mycket på arbetet kring ett projekt som du påbörjade för länge sedan men som har legat på is av olika anledningar. Idag är det ett bra tillfälle att damma av det här projektet och gå igenom det för att se hur aktuellt det egentligen är.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Även om du är lite piggare den här tisdagen är du fortfarande rätt så orkeslös. Försök att inte ställa alltför höga krav på dig själv. Lyssna på din kropp och på vad den orkar med. Kvälen handlar om ett uppmuntrande sms eller samtal från en vän.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen vill du visa att du är en lojal och plikttrogen kollega. Lite är det ett spel inför dina chefer, men det grundar sig i en genuin vilja att få möjligheten till mer ansvar. Eftermiddagen bjuder på sociala inslag och varierande uppdrag. Kvällen blir mysig.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen vill din chef att du ska försöka samarbeta lite mer med en person som du egentligen inte gillar så mycket. Det kan vara att era uppdrag överlappar varandra eller att din chef vill skapa ett tajtare team. Oavsett blir det en påfrestande dag.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen vägrar du att lyssna på klagomål från dina kollegor. Vanligtvis är du väldigt empatisk och inkännande när det kommer till andra människors önskemål, men idag har du en påverkan i ditt tecken som gör dig mindre mottaglig för den här typen av problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du goda chanser att göra riktigt bra fynd. Det kan vara en present till någon du tycker om eller något att skämma bort dig själv med. Har du ett förhållande kan det blir en riktigt romantisk avslutning på den här dagen.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir ganska lugn. Du jobbar på utan att stressa samtidigt som du passar på att vara social med dina arbetskamrater. Eftermiddagen kan bjuda på allt från en mysfika till en härlig promenad. Det blir en trevlig dag där du njuter av de små guldkornen som livet erbjuder.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen kan bjuda på en lite romantisk överraskning och det gör dig både glad och förvånad på samma gång. Det här blir en rolig dag som lockar till skratt och som får dig att fyllas med glädje på mer än ett sätt. Kvällen blir lika rolig som dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen finns det risk för missförstånd. Det kan handla om olika sätt att uttrycka sig på eller så handlar det om svårigheter att förstå varandra verbalt. Idag får du plocka fram ditt tålamod och det är inte en av dina största talanger. Kvällen blir trevlig men sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om ett grupparbete, något som brukar vara din specialitet. Tyvärr påverkas du starkt av ett individuellt tänkande just nu och det gör det jobbigare att kompromissa. Privat är det också viktigt att du lyckas få flera människor att enas kring en aktivitet.