Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 13/2

13 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

på måndagen finns det en förvirring i ditt horoskop. Du söker många svar utan att hitta dem. Till viss del beror det på att du inte ger dig själv tid att reflektera och smälta de saker som redan inträffat. Idag bör du tar dig tid att fundera över den senaste tidens händelser.

Oxen 20/4-20/5

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Under måndagen upplever du en väldigt trötthet men du gör ditt bästa för att hålla den på stången, i alla fall tills att du kommer hem. Du försöker att vara glad och positiv, men du märker att du har kortare stubin än vanligt. En tidig kväll rekommenderas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

På måndagen är du lite virrig och det finns en stor risk att du gör fel bara för att du är trött. Du brukar sällan hamna i den här typen av situation, men idag har du inget annat val än att bita i det sura äpplet och stå upp för ditt misstag. Kvällen ser social ut.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt trött den här måndagen. Det kan vara att du har något i kroppen eller så har du bara slarvat med sömnen igen. Försök att undvika projekt som kräver fokus och närvaro från din sida idag. Du har inte orken att koncentrera dig allt för mycket.

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir stressig eftersom du vill ligga steget före. Just nu är det så mycket som händer på din arbetsplats att du inte alltid är uppdaterad på det senaste. Idag får du höra ett intressant men oroväckande rykte av en kollega. Du jagar upp dig utan att veta fakta.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inte på ditt bästa humör den här måndagen. Det finns en risk att du fräser till utan anledning och det kan irritera en kollega. I hens värld är det respektlöst att inte kunna tygla sitt humör. Det kan uppstå en ganska kall stämning mellan er två.

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna gömma dig bakom en vägg av trygghet just nu och det gör att du skärmar av din vanliga intuition för att slippa tyda singlar från en viss person. Det kan röra sig om allt från en konflikt mellan er till att hen helt enkelt inte är nöjd med sin situation.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen blir oändlig lång. Du är helt utmattad redan från morgonen och hur du än försöker kan du inte hitta någon energi i jobbet. Som tur är mår du bättre på kvällen och kan ägna den åt träning eller en hobby, det blir en bra avslutning på en jobbig dag.

Skytten 22/11-21/12

Idag får du ett frestande erbjudande och du är ivrig att tacka ja direkt, men ditt förnuft säger att det finns andra saker att väga in än bara din första känsla. Om du går med på den här förändringen kan du komma att separeras från kollegor du håller av eller uppgifter du älskar att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen har du egentligen tagit på dig lite för mycket för att få en lugn inledning på veckan. Det verkar vara en kombination av arbete och privata aktiviteter. Trots att dagen blir periodvis stressig så blir den också väldigt givande och rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du verkar starta veckan i en ny miljö omgiven av personer som du inte känner så väl. Det kan vara ett uppdrag eller en utbildning. Oavsett gäller det att du plockar fram din charmigaste sida och att du läser på lite om vad det är du förväntas göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lätt för att bli irriterad på människor, särskilt på kollegor eftersom det är personer som du inte själv valt att umgås med. Idag finns det särskilt en som lyckas reta upp dig lite extra när hen återigen visar att hen är oförmögen att hålla en tid.