Dagens horoskop söndag 12/2

11 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen påbörjar du diverse projekt hemma, men det blir inget särskilt gjort för det. Du har en vilja att vara kreativ, men inte riktigt orken att genomföra hela projektet från början till slut. Idag får du ett samtal som kan väcka en hel del funderingar.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att göra det fint omkring dig. Det blir en riktig boa in dig dag där du gärna både städar och möblerar om hemma. Om du tvingas att jobba så är det på jobbet du släpper loss din kreativa energi. Kvällen handlar om familjen och om att ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under söndagen är du gärna utomhus en hel del. Den friska luften får dig att glömma alla intriger på jobbet och alla konflikter. Det här blir en härlig dag som ger dig en massa värdefull energi. Under dagen passar du även på att ta en fika med en gammal vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även idag har du fullt upp, men du försöker begränsa ditt engagemang något så att du i alla fall kan få lite tid för dig själv. Söndagen blir rolig men utmattande så därför är det bra med ett par lugna timmar på kvällen. Idag får du höra massor av skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen försöker du umgås med familj eller släkt. Du har inte lika mycket tid som du brukar ha för dina nära så därför tycker du det är viktigt att prioritera dem när det finns möjlighet. Dagen blir mysig och väldigt lugn. Det här blir en dag för återhämtning.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du goda chanser att göra ett bra fynd. Du verkar ha näsa för affärer och du snubblar över bra erbjudanden. Den här dagen handlar om att investera i dig själv men den kan också handla om att investera i framtiden. Kvällen fokuserar på en vän och på hens behov.

Vågen 23/9-22/10

på söndagen försöker du uppfylla ett löfte till dig själv. Det handlar om en aktivitet som du varit sugen på att göra länge men som du av olika skäl skjutit upp under en lång tid. Idag tänker du prioritera dig själv och det innebär och du gör ditt yttersta för att genomför den här aktiviteten.

Skorpionen 23/10-21/11

På söndagen försöker du aktivera dig även om du är trött och sliten. Du vet att du kommer inte samla någon energi om du stannar hemma. Att träffa vänner och andas frisk luft är det bästa receptet för dig att må bra. På kvällen väntar det intressanta nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Om du är är väldigt trött den här söndagen bör du ta dig tid att vila ut även om du har annat inbokat. Har du fått tillbaka din energi kan du vara lagom aktiv och se till att njuta av din lediga dag. Under söndagen får du möjligheten att göra en förändring i vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har verkligen längtat efter den här söndagen. Oavsett vad du hittar på så gör du allt i ett lugnt tempo. Det finns ingen utrymme för stress eller krav den här dagen. Har du möjlighet så skämmer du bort dig själv med en god lunch eller fika. Kvällen handlar om familjemys.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen är du piggare och kan ta till dig allt nytt med ett mer öppet sinne. Det här blir en dag då du suger åt dig av allt du ser, hör och smakar på. Du möter fascinerande människor. Idag ställs du mot många av dina fördomar och du inser att du kan vara trångsynt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här söndagen borde du försöka begränsa dig genom att avsluta allt som du påbörjat under gårdagen, men risken är stor att du istället börjar med ännu fler projekt. Det är som om du upptäcker fler saker som måste åtgärdas medan du jobbar på en sak. Det blir lite kaotiskt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons