Dagens horoskop måndag 12/2

11 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Månen börjar i Vädurens tecken den här veckan och det ger dig positiv energi. Du har driv och visioner trots att det bara är måndag. Det finns även en härlig humor och en värme som gör att nya bekantskaper dras till din sida. Kvällen handlar om att röra på sig.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det eld i ditt horoskop och det gör dig entusiastisk. Du kan vara trött efter helgen men du biter ihop och sätter upp en glättig fasad. För dig är det viktigt att visa att du är positiv, särskilt en måndag. Idag får du uttrycka din kreativitet på jobbet och det gillar du.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du startar veckan med en härlig övertygelse om att du är på rätt spår och att de val du gjort leder dig framåt. Idag känner du dig oövervinnerlig tack vare den stora mängd eldenergi som finns i ditt tecken. Det blir en bra dag där du får mycket gjort både privat och på arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara lite negativ av dig och då händer det att du inte ser allt som är bra med din nuvarande situation. Försök att fokusera på de positiva sakerna med ditt arbete istället för att grotta ned dig i det som inte är bra. Kvällen handlar om ett personligt beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag samlar du energi från Sol och eld. Det blir en fantastisk dag där du har orken att göra nästan vad som helst så länge du bara lyckas fokusera din energi på rätt sätt. Det finns en risk att du blir övertänd och då kan du bli lite rastlös istället. Under kvällen passar det bra med intensiva aktiviteter.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du envisheten själv även om du inte ser det hos dig själv. Du tycker att du är flexibel och förstående mot andra personens ståndpunkter men sanningen är den att du helt går i ditt eget spår. Den här envisheten kommer sig av att du har fått in eld i horoskopet och det förstärker din envetenhet.

Vågen 23/9-22/10

Idag skrattar du dig lycklig över den extra energi som finns i ditt horoskop. Du är inne i en rätt så krävande period på arbetet och du behöver kraft och ork för att ta dig igenom dagarna med humöret i behåll. Idag kommer du inte bara ikapp på jobbet, du ligger steget före.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns passion i ditt tecken och den förstärks av eld och av Venus position. Är du förälskad kan du helt gå upp i er relation och glömma omvärlden. Som singel är det troligtvis ett intresse som slukar all din uppmärksamhet men det kan också röra sig om omtanke och kärlek för en familjemedlem.

Skytten 22/11-21/12

Idag vaknar du upp med massor av idéer och en vilja att förändra saker, särskilt när det kommer till ditt arbete. Det blir en bra dag där du får möjligheten att göra av med lite av den överskottsenergi som du laddat upp med under helgen. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som gärna planerar din tid och den här veckan har du prioriterat att jobba hårt de första dagarna så du kan dra ned på tempot i slutet av veckan. Du har dessutom energi från eld i ditt horoskop och det gör det lättare för dig att driva på dig själv. En bra, men bitvis stressig dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen känns det riktigt bra. Det är en härlig energi i ditt horoskop och du driver på dig själv utan att bli stressad. Idag kan du också få igenom en del viktiga beslut under senare delen av dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en energisk energi i ditt horoskop och du påbörjar olika projekt utan att ha ro nog att avsluta dem. Så fort saker flyter på blir du uttråkad och söker dig vidare. Det här brukar vara ett karaktäriskt drag hos Väduren, men nu influerar Vädurens rastlöshet ditt tecken.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons