Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 11/2

11 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vila, om frisk luft och om att njuta av nuet. Det blir en lugn och skön dag där du inte gör mer än du måste. Dagen handlar även om ett förtroende som du får av en vän. Det är en känslig hemlighet som du egentligen inte vill känna till.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du många järn i elden och som alltid när du jonglerar med så här många bollar så kan det lätt blir fel. Det här skrämmer inte dig det minsta, tvärtom så ser du det som en rolig utmaning och det är din positiva inställning som hjälper dig att ro alla projekt i hamn.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här lördagen bjuder på en massa frisk luft och aktivitet. Det blir en härlig dag som går fort. Du har mycket att göra och du gillar när det händer saker. Idag passar du på att utmana din äventyrs känsla. Du testar på något som du egentligen upplever som lite skrämmande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig men väldigt intensiv lördag som tycks domineras av en aktivitet eller sport. Du har lovar att medverka i något som kommer ta en stor del av den här helgens tid i anspråk. På kvällen ingår det ett socialt mingel eller en middag för alla som varit med.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu glimrar din personlighet lite extra klart. Du är charmig, verbal och har lätt för att få människor att skratta. Den här lördagen är du gärna aktiv. Du möter nya människor och de här mötena ger dig en härlig positiv energi. Kvällen handlar om familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om du är lite seg inledningsvis den här lördagen så blir det en fysiskt aktiv dag. Du har många roliga saker inplanerade och du tänker inte låta lite trötthet komma emellan dig och dem. Eftermiddagen tycks kretsa kring en tävling av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du har tagit lärdom av en tuff vecka och idag tänker du se till att skaffa dig inspiration utanför hemmet. Oavsett om du gör en mindre utflykt eller satsar på en hel helg borta så är det viktigaste för dig att hitta nya intressant och varierande miljöer.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ser du till att komma ut från hemmet. Du har ett behov av att uppleva saker även om det är i en liten skala. Dagen handlar om miljöombyte, om nya upplevelser men också om vänskap och om att finnas där för varandra när det känns tungt.

Skytten 22/11-21/12

På lördagen bestämmer du dig för att skaka av dig en jobbig vecka och fokusera på roligare saker. Du har många aktiviteter inbokade, frågan är om du har energi nog att fullfölja alla. Se till att njuta av din ledighet men glöm inte bort att lyssna din kropps varningssignaler.

Stenbocken 22/12-19/1

Oavsett om du jobbar eller är ledig den här lördagen så är du irriterad. En kollega eller vän har satt dig i en sits där du får ta hand om saker som hen lämnat efter sig. Du känner dig orättvist behandlad. Som tur är innehåller dagen även roliga och social inslag.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen upplever du något som är helt nytt och unikt för dig. Det kan till och med handla om lite av en kulturkrock. Här gäller det att du plockar fram Vattumannens berömda förmåga till acceptans. I övrigt en spännande dag och kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

På lördagen är du lika full av idéer som du var i början av veckan. Du sätter igång alla möjliga projekt hemma. Det kan vara allt från att måla köksluckor till att möblera om. På eftermiddagen är du helt slut och tar en paus genom att lämna hemmet för kvällen.