Dagens horoskop söndag 11/2

10 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen är du både nyfiken, flexibel och ivrig vilket gör det till en bra dag att starta upp nya projekt. Passa dig bara för att snöa in på detaljer, det har du inget tålamod med. Kvällen är bra till fysisk träning såsom idrott, att gå på gym eller ta en powerwalk.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen inleds på ett betydligt lugnare sätt än hur lördagen startade. Idag kan du fokusera på det som du tycker är viktigt. Det blir en dag som handlar om att hinna ikapp, men också om att ligga före. Du kan till och med jobba den här söndagen. Kvällen handlar om att komma i form.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen handlar om familjen och om dina vänner. Det blir en dag som du gärna spenderar i en konstnärlig miljö som ett galleri, museum eller kanske en äldre stad. Under den här dagen passar du på att uppdatera dig lite på vad som hänt i din umgängeskrets.

Kräftan 21/6-22/7

Även söndagen handlar om olika sorters sanningar och att vara rak i kommunikationen. Det blir en bra dag där du gör saker för dig själv och för andra. Under den här dagen passar du även på att träffa en släkting som du inte sett på väldigt länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du en lust att göra fint omkring dig. Det kan vara enkla saker som att städa, tvätta och fixa med kläder, shoppa något fint men det kan också röra sig och ett större projekt som att möblera om hemma. Du vill att hemmet blir din borg och en plats där du kan slappna av.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen blir du överraskad av ett besked, en person eller en omtänksam handling. Det här är något positivt som kommer att förgylla dagen. Du är inte van vid att bli bortskämd på det här sättet så njut nu när du blir det. Kvällen handlar om en inre insikt.

Vågen 23/9-22/10

Ett drama inom familjen har eskalerat den senaste tiden och du känner att det är dags att sätta stopp för det. För dig är det extra viktigt att kunna fokusera framåt och inte hålla på att älta det som varit. Du nyttjar dig av din fantastiska förmåga att ena och hitta diplomatiska lösningar på de flesta problem.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen markerar ett avslut på något och en ny början. Det kan röra sig om en längre period i ditt liv som du lämnar bakom dig men det kan också vara något litet. Det blir en dag som handlar om ett löfte till dig själv och om din förmåga att påverka ditt eget liv. En riktigt bra och energigivande dag.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen bjuder på en fysisk utmaning. Det kan vara något som du peppat dig själv att göra eller något som en vän eller familjemedlem utmanat dig på. Dagen handlar om att prestera, men också om att göra saker för din egen skull och för din hälsas skull.

Stenbocken 22/12-19/1

Du började planera en resa med en vän i början av veckan, men idag så blir dina planer lite mer verkliga. Dagen handlar om att drömma stort och att ha visioner, något som du inte lider brist på. Det blir en härlig avslutning på en produktiv vecka.

Vattumannen 20/1-18/2

Även under söndagen kan du ägna dig åt saker som du tycker är roliga snarare än saker som du behöver göra. Många i din familj är antingen bortresta eller arbetar vilket ger dig mer frihet att vara egoistisk. Det blir en riktigt lyckad dag där du utvecklar och förfinar en talang som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen handlar om att ta sig tid för varandra och att vara tillsammans på ett aktivt sätt. Det handlar om att göra något som ni båda tycker om till skillnad från att bara ta en fika och skvallra. Det är den här typen av aktiviteter som fördjupar er relation.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons