Dagens horoskop lördag 10/2

09 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en rolig och öppen dag då du gärna umgås med dina vänner. Under den här dagen dras du till personer som är positiva och framåt, du orkar inte med det som är mörkt och deppigt, det fick du nog av igår. Dagen blir härlig, dynamisk och energigivande.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det full fart redan från tidig morgon till sen kväll. Här gäller det att göra listor på allt du vill få gjort, annars kommer du garanterat glömma saker. Oxar är inte den bästa på att jonglera med många bollar i luften, du föredrar att göra en sak i taget. Kvällen blir mysig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag tar du ett steg tillbaka och funderar på hur du ska gå vidare i en viss fråga. Det är dags att ta nya tag och det gör du bäst genom att mentalt sätta punkt för en tidigare period. I övrigt en givande och rolig lördag där du träffar vänner och njuter av att bli ompysslad.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du vet något som du borde berätta, men det är inte säkert att det du säger kommer att falla i god jord. Kanske borde du fundera ett varv till innan du säger något. Här gäller det att uttrycka sig korrekt och att inte lämna utrymme för tvivel. I övrigt en bra och underhållande dag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det en hobby som gäller. Det blir en bra dag där du får utlopp för mycket av den rastlöshet som Lejonet kan bygga upp den här årstiden. Är det fint väder bör du försöka vara ute i Solen i minst ett par timmar. Solen tillför värdefull energi och en rejäl kick A vitamin, något som du behöver just nu.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det dags att du sätter ned foten mot en vän eller familjemedlem som tenderar att dra saker för långt. Du har visat en ängels tålamod med den här personen, men nu får det vara nog. Hen måste veta när gränsen är nådd. Kvällen blir aktiv och rolig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en massa positiv energi den här lördagen så ta till vara på den. Dagen efter Supermånen dröjer sig en känsla av att allt är möjligt kvar, ta till vara både på känslan av att klara allt och det härliga med den här dagen. En vän vill få med dig på ett litet äventyr.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vaknar du upp med en helt annan känsla i kroppen än under gårdagen. Du är lite som en pånyttfödelse där du får möjligheten att starta om och starta upp saker i ditt liv. Den här dagen handlar helt och fullt om att ha en positiv inställning i det du gör, men också om att våga ta risker.

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen fokuserar du på saker som du tycker om att göra snarare än saker du känner att du bör göra. För dig är helgen värdefull, särskilt om du har ett arbete med ojämna tider. Du vill verkligen njuta av familj, vänner och aktiviteter som intresserar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Antingen jobbar du idag eller så har du lovat att ställa upp på något som liknar ett arbete eller ett volontärprojekt. Du är trött den här lördagen, men du försöker att hålla hög fart och vara glad. För dig är det en ren principsak att göra sitt bästa i alla situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen introducerar du en ny familjemedlem för ett intresse som du har. Fokus verkar ligga på utomhusaktiviteter, men det kan också röra sig om en konstnärlig hobby eller en fysiskt krävande aktivitet inomhus. Dagen blir bra och kvällen mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir väldigt speciell, du har en date med en person som du tycker mycket om. Det kan vara en begynnande kärleksrelation, men det kan också handla om en kär vän eller släkting. Poängen med det här är att ni tar er tid att ses, bara ni två. Kvällen handlar om en gåta.

Annons