Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 9/2

09 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag tänker du fortsätta att forska i den intressanta information som du fått fram under gårdagen. Det här är mer för framtida behov än för nuläget men du är av naturen en nyfiken person som gillar att veta saker. Kvällen bjuder på en rolig upplevelse.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att göra saker på rätt sätt. Du vill gärna imponera på en kollega. Hen fascinerar dig och du vill gärna att hen ska se dig. Vad du inte vet om är att personen ifråga har samma tankar om dig som du om hen. Det finns en känsloladdad spänning mellan er.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du dig på bättre humör. Du har agerat moget och det är du stolt över. Du märker också att ditt uppförande har fått positiva konsekvenser. Under eftermiddagen möter du en person som får dig på riktigt gott humör. Det här är någon med karismatisk utstrålning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är på väg in i en positiv påverka på ditt tecken. Solen ger dig energi och du känner dig både glad och social. Den här dagen kretsar kring att knyta kontakter något som du visar dig vara väldigt duktig på. Få personer kan motstå din charm när du mår så här bra.

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir du indragen i en konflikt på jobbet och det tycker du är jobbigt. Det finns en person som du betraktar som din vän men som i just det här fallet har gjort fel enligt dig. Frågan är om du kommer vara lojal mot din vän eller om du kommer vara trogen din egen moraliska uppfattning.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen lyckas du hitta en kompromiss som din envisa släkting kan gå med på. Även om det här inte är idealet så ser du det som en liten seger. Under dagen får du även möjligheten att styra upp ett nytt och intressant projekt på jobbet. Det blir en rolig dag.

Vågen 23/9-22/10

Dina radikala metoder i början av veckan börjar ge resultat och du känner dig mer på hugget idag. Även om det är mycket att göra på jobbet så tacklar du uppgifterna med en förnyad och positiv energi. Dagen handlar även om att knyta kontakter och träffa intressanta personer.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir lite av en mellandag då det inte händer så mycket, men du känner att det inte gör någonting. Den här dagen blir en lugn dag där du med fördel kan träffa vänner eller ägna kvällen åt en hobby. Ibland behövs en mental paus i en hektisk vecka.

Skytten 22/11-21/12

En vän har gjort något som du verkligen inte kan förstå och nu brottas du med dilemmat om du ska döma eller hjälpa hen att reda ut den här härvan. En viktig faktor är hur allvarlig hens handling är. Vissa saker är svårare att acceptera än andra så rannsaka dig själv om vart du står i det här fallet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det full fart från början som gäller, men det är inget problem för dig. Du laddade med positiv energi under gårdagen så du är beredd på ett intensivt tempo idag. Idag säger en kollega något som får dig att misstänka att hen har börjat se dig som mer än en kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket som du ska få ordning på den här dagen, det rör sig om allt från kläder till pappersexercis. Du ser ut att vara på väg att resa bort, antingen över helgen eller en lite längre resa. Idag försöker du även hitta tid för att umgås med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du sedd i ett helt nytt sammanhang. En chef lyfter ditt namn i en ganska oväntad diskussion och du är inte riktigt säker på om du ska se det som ris eller ros. Just den här chefen har ofta en bakomliggande agenda med allt hen säger eller gör.