Dagens horoskop fredag 9/2

08 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag dras du till det som är jobbigt och komplicerat. Det är nästan så att du söker upp situationer som du vet kan bli tuffa. Det här har med att det både är Nymåne och Supermåne i Vattumannens tecken. Det påverkar dig att vilja utforska de dolda delarna av dig själv.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen får du ett erbjudande som kommer att innebära förändringar för dig om du accepterar, och du vet hur mycket du avskyr förändringar. Samtidigt är det här något väldigt positivt, både när det kommer till din vardag och eventuellt till ditt lönekuvert. Ett erbjudande du bör överväga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det en kontakt, kund eller kollega som testar dina nerver. Hen är helt omedveten om hur intensiv och påflugen hen kan vara och du vill inte vara elak och sätta ned foten för att markera. Det ligger även förändringar i luften och det är du extra känslig för nu när det är Supermåne.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du kan uppleva den här fredagen som lite konstig, på gränsen till drömsk. Du har svårt att landa i verkligheten idag eftersom du har känslor utanpå kroppen. Mycket handlar om Supermånen och det faktum att du står i närmare förbindelse till den än de andra tecknen i zodiaken.

Lejonet 23/7-22/8

Idag tampas du med ett nygammal problem som har med ditt självbild och ditt självförtroende att göra. Det här är saker som du trodde att du var färdig med, men ett möte med en person från det förflutna gör att du kastas tillbaka till samma känsloläge igen.

Jungfrun 23/8-22/9

Supermånen ger dig en starkare intuition och en härlig kreativitet. Njut av de här lite mer vatten relaterade egenskaperna, du brukar sällan ha den här förmågan att läsa in personer som du har idag och det kan ge dig nya insikter om hur vissa personer fungerar. Kvällen handlar om vänskap och nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en av de mest märkliga och på sätt och vis bästa dagarna på hela året. Supermånen bidrar med en lite drömsk känsla där du upplever att alla mål kan förverkligas och att den mest udda slump kan inträffa. Var öppen för din intuition den här dagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Precis som Kräftan står du i en nära relation till Månen och till dina känslor. Nymånen bidrar med en oro och en känsla av att inte kunna påverka det som sker omringa dig. Den här känslan av hjälplöshet är temporär och har med närheten mellan jord och måne att göra.

Skytten 22/11-21/12

Nymånen i kombination med närheten till jorden ger dig en unik chans att kunna starta om något som blivit fel från början. Det är inte så ofta som man får en andra chans att göra rätt, men idag får du det, så ta till vara på den möjligheten. Kvällen blir rolig och social.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag utmanar du dig själv och du blir stolt över hur bra du presterar när du sätter den sidan till. Under den här dagen vill du visa att du inte bara kan utan att du också har förmågan att utveckla de kunskaper som du redan sitter på. Idag får du möjligheten att göra ett roligt val.

Vattumannen 20/1-18/2

En bra affär går igenom idag och den tillsammans med Supermånen lägger grunden för en förändring eller en investering av något slag. Den här dagen är det många positiva och roliga saker som händer, inte bara du utan flera personer i din närhet får också bra nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Kombinationen av Nymåne och Supermåne ger dig modet att tänka egoistiskt idag. Du väljer att avsluta något som inte är bra för dig, det kan vara allt från en giftig relation till en aktivitet som du håller på med enbart för någon annans skull. Idag är det dags att sätta dig själv i först rummet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons