Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 8/2

08 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du en idé om en privat investering som du skulle vilja göra. Än så länge handlar det om något i framtiden, men för att gå vidare med din idé så behöver du lite ekonomiska råd. Vad du funderar över är om du bör spara eller låna till den här typen av investeringar.

Oxen 20/4-20/5

på onsdagen är du positiv och framåt. Det finns en härlig energi i ditt tecken den här dagen som får dig att ta dig an alla nya projekt med en härlig entusiasm. Under eftermiddagen får du möjligheten att testa på en ny hobby eller en ny aktivitet.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att mäkla fred, något som inte är din starkaste sida. Du har insett att en viss diskussion har urartat och risken är stor att ni båda säger saker som ni inte kan ta tillbaka. Du tvingar dig själv att vara den vuxna och be om ursäkt trots att det svider lite.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir du kontaktad av en vän som du inte hört av på ett tag. Hen behöver få ditt råd i en ganska komplicerad situation. Du blir smickrad över förtroendet men samtidigt vet du inte om du vill blir indragen i den här härvan. På kvällen är det familjen som gäller.

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen börjar du få kontroll på veckan, både privat och arbetsmässigt. Du har äntligen lyckats hitta en metod som ger dig lagom mycket frihet i det du gör utan att kompromissa med dina direktiv. Privat är det här en riktigt rolig dag. Du har aktiviteter inplanerade hela kvällen.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen flyter på smidigt arbetsmässigt. Privat blir det däremot lite mer komplicerat. Du har ett förslag till en familjemedlem eller nära släkting men hen vägrar att inse hur mycket ditt råd kan underlätta för hen. Det här är en stolt och envis person.

Vågen 23/9-22/10

Efter att ha brutit mönstret under tisdagen fortsätter du i samma spår idag. Du försöker gå upp i nuet och fokusera på det som är bra för stunden. Det blir en dag som handlar om medvetenhet men framförallt handlar det om att försöka vara positiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handlar om att ta kontroll över din ekonomi. Det kanske inte kommer att gå på en dag, men idag tar du första steget i rätt riktning. Det kan vara att börja ett sparande eller att söka ekonomiska råd hos en kunnig person. Det här är ett av dina nyårslöften till dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Din energi börjar att återvända lite den här dagen, men det går långsamt. Ett förslag är att inte dra igång med för många saker samtidigt även om det kan vara frestande. Gör klart det du påbörjar, ta en kort paus innan du gör något nytt. På kvällen hör en vän av sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att göra saker på ditt sätt, i ett tempo som passar dig. Det blir en ovanligt harmonisk och mysig dag. Du har en förmåga att verkligen kunna gå upp i nuet och njuta av de små guldkornen i vardagen. Idag får du ett samtal eller sms som överraskar.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen verkar kretsa kring papper och på att få ordning på olika dokument. Det blir en intensiv dag där du lätt kan få huvudvärk och blir irriterad på alla i din närhet. Då måste försöka fokusera på en sak i taget och ha en lista att pricka av.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en ganska intensiv dag som fungerar som en länk mellan idé och handling. Du börjar få grepp om hur du ska gå vidare, samtidigt är du lite besviken att det inte kom mer ut ur din vision. Kvällen handlar om att bolla idéer med en vän eller partner.