Dagens horoskop torsdag 8/2

07 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tycker du att det är roligt att diskutera. Det kan vara saker som rör jobbet men också helt fristående ämnen som intresserar dig. Du är väldigt övertygande i dina resonemang och du gillar att se hur du kan få människor att byta ståndpunkt.

Oxen 20/4-20/5

Idag spritter det i hela din kropp och du vill kunna vara impulsiv och till exempel ta en AW efter jobbet tillsammans med dina vänner. Den här dagen fokuserar mycket på nöjen och på att göra saker spontant, något som sällan ligger för de traditionella Oxarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det A och O att vara tydlig och säga vad du menar. Vanligtvis föredrar du att linda in saker, särskilt när det kommer till kritik. Om du gör det idag så kommer inte dina synpunkter att träffa rätt. Personen du talar med har svårt att läsa mellan raderna. Hen behöver att du är glasklar.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du dig lite sällskapssjuk och du söker dig gärna till större grupper för att få ett skratt och lite skvaller. Det blir en rolig och social dag, kanske för att du väljer att spendera den med de kollegor som du tycker är mest intressanta. Kvällen handlar om att kunna vara egoistisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om kreativitet och att lösa problem på ett annorlunda sätt. Det blir en rolig dag där du får utlopp för din lite mer konstnärliga sida. Dagen bjuder på en hel del variation och på massor av skaparglädje. Kvällen handlar om att ta intiativ.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen låter du din konstnärliga sida få blomma ut. Du kan ha ett riktigt bra öga för kvalitet och stil, något du utnyttjar idag. Under dagen passar du även på att vara lite modigare i vissa sociala situationer, du tar för dig mer helt enkelt. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag bestämmer du dig för att stryka ett streck över de konflikter som varit och fokusera framåt. Man kan säga mycket om Vågen, men du är varken långsint eller uppmuntrar bråk, snarare tvärtom. Du gör allt för att behålla harmoni och balans omkring dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen får du möjlighet att lära känna en ny kollega eller kanske en granne lite närmare. Det här är en fascinerande personlighet som gör ett starkt intryck på dig. Det är precis den typen av person som du dras till. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att utvecklas och att lära dig nya saker. Det blir en dag då du möter intressanta människor från olika bakgrunder. Du lär dig att många av dina egna fördomar grundar sig i okunskap snarare än trångsynthet. Du är villig att ändra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag träffar du nya människor och du blir förvånad över hur lättsamma de är och hur bekväm du känner dig från början med dem. Du kan ha lite svårt att passa in i en ny grupp, men inte idag. Kvällen handlar om att unna dig något som du trånat efter en tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du gärna utomhus. Det kan vara någon utomhusaktivitet som en sport eller joggingtur men du kan också spendera tid med barn eller djur utomhus. Det blir en dag där du omedvetet rensar tankarna och fattar flera beslut rörande din och din familjs framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du börjar inse att du har en chef som dras med en hel del förutfattade meningar och idag konfronterar du hen om hens trångsynthet. Det här kan bli lite obehagligt eftersom personen ifråga inte alls förstår vad du menar. Hen tycker att hen är hur urban som helst.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons