Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 7/2

07 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen är du väldigt mån om att göra saker på rätt sätt. Du vill väldigt gärna upplevas som strukturerad just idag eftersom det finns någon som du vill imponera på. Tyvärr går saker sällan som man planerat. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

Oxen 20/4-20/5

Det börjar komma in lite mer positiv energi i ditt tecken och under den här dagen blir du riktigt energisk i allt du tar dig för. En kollega behöver stöttning i ett beslut och du ser till att finnas där för hen. Kvällen blir intressant eftersom den bjuder på en överraskning.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det råder en viss kyla mellan dig och din vän idag och det bästa du kan göra är att undvika ett visst samtalsämne helt. Nu gör du sällan det som är bäst för dig så risken är stor att du snarare spär på det här bråket idag än att du dämpar det. Du vill få ut allt du har på hjärtat.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen får du en känsla av att din arbetssituation inte är riktigt hållbar nu när så många är sjuka. Du försöker att prata med din chef, men det är svårt att få fram vad det är du vill få sagt utan att låta som om du bara gnäller. Kvällen blir upplyftande och aktiv.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska jobbig inledning på tisdagen. Du har ett problem på jobbet som dyker upp som gubben i lådan lite då och då, alltid utan förvarning. Hur du än försöker hantera det här problemet så hittar det nya vägar att utvecklas. I övrigt en social och trevlig dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen handlar om att ro ganska omfattande projekt i hamn. Det blir en dag där du avslutar saker och justerar detaljer. Privat känner du dig full av energi och väldigt spontan. Varför inte ta en aw med kollegorna eller en fika med en vän?

Vågen 23/9-22/10

Har du möjlighet gör du saker annorlunda den här tisdagen. Det kan vara att ta en semesterdag som du tillbringar utomhus i den friska luften eller att byta arbetsuppgifter för att få se nya människor och testa på nya saker. Du behöver variationen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag praktiserar du det du lärt dig under måndagen och det gör dig stolt att se så snabba resultat. Du är av naturen lättlärd och borde inte bli förvånad över dina framsteg men den senaste tiden har du känt ett visst tvivel på dig själv och på din kapacitet.

Skytten 22/11-21/12

Oavsett om du är hemma eller arbetar den här tisdagen så går det segt. Du har svårt att fokusera och du blandar ihop saker som du borde kunna i sömnen. Var inte för hård mot dig själv, erkänn att du inte mår bra oavsett om det rör sig om trötthet eller sjukdom.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det många koppar kaffe för att komma igång, men när du väl vaknat till liv så går det undan. Ditt problem just nu är att du somnar lite sent på kvällarna. Det finns så mycket roligt som du vill hinna med när du slutat jobba att du får svårt att varva ned.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något rofyllt över den här dagen. Du har en agenda som du vill hinna med, men förutom den så ser du till att inte boka in så mycket annat. Idag funderar du på ett privat projekt och hur du ska gå vidare med det. Det här är både något du kan tänkas göra en vinst på och en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen försöker du att strukturera din storslagna idéer till en lite mer hanterbar nivå. Du inser att det inte är så enkelt eftersom du begränsas både av en budget och av tid. Här gäller det att plocka fram din mer logiska sida, eller ta hjälp av någon som är bra på att organisera.