Dagens horoskop onsdag 7/2

06 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen kommer det in jord i ditt tecken och med det blir du lite lugnare och har lättare att koncentrera dig på detaljer och arbete som har med siffror att göra. En konflikt på din arbetsplats kan trappas upp under dagen och det kan störa ditt fokus. Kvällen handlar om ett val.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen är det dags att blicka framåt och att börja fundera över framtiden både jobbmässigt och på hemmaplan. Det har hänt mycket den här första tiden efter nyår så det är först nu som du har tid att stanna upp och se på hela dina situation på ett lite mer objektivt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du att hålla en låg profil. Det har varit en jobbig tid där du har haft svårt att komma överens med en ganska intensiv kollega. Nu vill du begrava stridsyxan, men din kollega har svårt att vara vuxen och professionell, hen är ute efter att mucka gräl.

Kräftan 21/6-22/7

Idag rinner all energi ur dig och du vet inte riktigt vart du ska börja dagen. En bra idé är att stanna upp och ta ett kliv tillbaka. Du behöver få perspektiv och det får du bäst på avstånd. En vän berättar något väldigt intimt för dig och du är osäker på hur du ska reagera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om att göra saker på rätt sätt. Om du var lättdistraherad igår så är ditt fokus mycket skarpare idag. Under den här dagen satsar du på projekt som kräver tålamod och koncentration. Under den onsdagen får du feedback från en av dina chefer.

Jungfrun 23/8-22/9

Även onsdagen blir en dag som handlar om att lära sig saker men idag ska du förankra dina nya kunskaper i mer praktiska situationer. Det här är en typ av inlärning som passar dig bra. Under den här dagen kan du känna dig attraherad av en kurskamrat eller kollega.

Vågen 23/9-22/10

Idag kommer en chef med ett förslag som kan förändra vissa saker i din vardag och det känns väldigt positivt. Samtidigt finns det personer som är lite avundsjuka på de fördelar du får och det kan skapa ett visst mått av drama på jobbet. Här gäller det att du inte tar åt dig av andra personers missunnsamhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en passionerad natur och när du är övertygad om något så går du på den linjen även om det kostar på. Idag ska du stå upp för din övertygelse, det finns personer som trycker ned bara för att de kan och det är inte ett beteende som du bör tolerera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om fokus och struktur samt att skapa ordning omkring dig, något som inte är din starkaste sida. Vad du behöver är lite vägledning från en vän och kollega som är mer organiserad än vad du är. På kvällen passar det bra att vara spontan som kontrast till den här inrutade dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen väntar en rolig överraskning. Det kan vara en vän som plötsligt dyker upp, ett bra erbjudande, en möjlighet att förverkliga en dröm eller bara lite extra omtänksamhet från någon som står dig nära. Kvällen bjuder på både hårt arbete och fysisk prestation.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om ett högre tempo och om att göra saker på ett effektivt sätt. Du är kanske inte så organiserad på jobbet som du skulle kunna vara, men du vet hur man sätter fart när det behövs. Under dagen kan en önskan om din närvaro sätter myror i huvudet på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en vän eller någon som du står nära som tycker att du förtjänar lite extra uppskattning. Du blir bortskämd och ompysslad vilket är en trevlig överraskning så här en helt vanlig onsdag. På kvällen får du höra nyheter som rör en äldre släkting.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons