Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 6/2

06 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du börjar veckan pigg och utvilad. Just nu har du en härlig positiv inställning till jobbet. Under den här dagen har du kontroll ungefär fram till lunch, sedan börjar du snurra till det. Det är som om tankarna vandrar iväg av sig själv när du försöker fokusera.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska trött för att vara i början på veckan och det gör att det går lite segt på morgonen. Trots det försöker du att hålla dig till en i förväg uttänkt plan för den här dagen. En viss ordning gör dig gott. Under eftermiddagen finns det utrymme till att vara lite mer impulsiv.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en ilska och en frustration i ditt tecken som tenderar att gå ut över dem som står dig närmast. Du och en nära person hamnar i en ganska infekterad diskussion om etik och moral. Egentligen ligger ni inte så långt ifrån varandra i era åsikter, bara i hur ni presenterar dem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du trött och då finns det en risk att du slarvar. Det blir en ganska jobbig dag där du inte lyckas få ordning på någonting. Vad du borde göra är att organisera upp ditt arbete, men då känner du dig bunden av rutiner, något du avskyr du om ännu mer än kaos.

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att vara exakt. Om du slarvar med detaljerna kommer du hamna i samma sits som du har hamnat i så många gånger förut. Lejonet ogillar allt för strikta ramar och tolkar gärna sin uppgifter rätt så fritt. Idag fungerar inte den taktiken.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen är du pigg, målmedveten och väldigt drivande. Just nu kan en gynnsam aspekt från Mars bidra med extra energi i ditt horoskop och göra att du blir mer fokuserad och målinriktad. Under dagen får du beröm av en chef för din hängivenhet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ingen energi hos dig den här måndagen. Du är både trött och irriterad på det mesta i ditt liv. Det handlar mer om en allmän känsla som vintertrötthet än en specifik påverkan på ditt horoskop. Vad du behöver är att hitta ny inspiration och glädje.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop den här måndagen. Du lånar viljestyrka från Mars och kommunikation från Merkurius. Måndagen handlar om att vara öppen för det nya och om att lära sig saker. Det blir en intressant och utvecklande dag.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ens komma upp ur sängen den här måndagen och frågan är om du ens ska försöka. Det finns en indikation i ditt horoskop som varnar för sjukdom så lyssna på din kropp innan du tvingar dig själv till någonting. Var snäll och lyhörd mot dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är ingen överdrift att säga att du är lite seg i starten den här dagen. Du är på gott humör och charmig, men kroppen orkar inte riktigt med. Lyssna på din kropp och ställ inte för höga krav på dig själv. Just nu är du väldigt omtyckt på jobbet och det finns många som vill hjälpa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir relativt lugn. Har du möjlighet så jobbar du gärna hemma den här dagen eftersom du får mer gjort på så sätt. Idag undviker du sociala kontakter och fokuserar på att påbörja och avsluta olika projekt som har med ditt arbete att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om stora visioner och drömmar. Jupiter har en positiv påverkan på ditt tecken och det gör att du inte ser några begränsningar, bara möjligheter. På sätt och vis är det här ett bra inflytande, men ibland kan det vara klokt att sätta gränser.