Dagens horoskop söndag 5/2

04 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du bryta en dålig vana och ersätta den med ett sundare inslag i vardagen istället. Du har länge vetat om din svaghet, men det är först nu du orkar kämpa emot den och välja ett vettigare alternativ istället. Kvällen handlar om att stötta en vän.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir intressant. Den innefattar en kortare resa, ett projekt men också en massa funderingar och drömmar. Dagen handlar om att umgås med dina närmaste och njuta av en ny och spännande miljö. Det blir både intensivt och annorlunda, en bra avslutning på veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du både hinna med inplanerade aktiviteter och lite vila. Du har insett att ett för högt tempo på helgen färgar av sig i arbetsveckan. Tyvärr är det inte helt lätt att hitta den där tiden som du behöver för att vila, det är för mycket annat på gång i ditt liv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen är du väldigt seg. Du har svårt att komma upp ur sängen den här dagen. Det kan bero på att du är utmattad efter en intensiv vecka men det kan också vara ett tecken på att du börjar dra på dig någon form av förkylning. Lyssna din kropp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen har du mycket roligt inplanerat.Du är gärna utomhus den här dagen. Det finns få personer som uppskattar fysiska aktiviteter i natursköna miljöer på samma sätt som du gör. Under dagen får du höra en del lite oroväckande nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om ett projekt i hemmet. Det här är något som du tar tag i lite då och då när du behöver rensa huvudet på tankar. Du vet att du inte kommer bli klar med ditt projekt idag, men det gör inte så mycket, det är vägen och inte målet som är viktig.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen är du gärna utomhus. Finns det möjlighet så ägnar du hela eller delar av dagen åt vinteraktiviteter. Om det inte går så är du ändå fysiskt aktiv utomhus. Den friska luften gör dig gott och hjälper dig att rensa huvudet från oro och tvivel.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag umgås du mer med de närmaste personerna i ditt liv. Det rör sig troligtvis om din familj, men det kan också handla om nära vänner som du på sätt och vis ser som familj. Det blir en bra dag som bjuder på inspiration och en massa frisk luft.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen är en bra dag att göra nya saker på. Det kan vara en hobby eller testa någon sport. Dagen handlar om att hålla igång utan att det blir för jobbigt. Idag får du nys om ett ganska smaskigt skvaller som du har svårt att hålla för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är du ovanligt trött men du ser ändå till att hålla humöret uppe. Idag spenderar du tid men familjen. Det kan vara en utflykt eller en kortare resa. Se till att inte överanstränga dig, om du känner att du behöver vila så gör det, många små pauser gör underverk för orken.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en dag som börjar ganska tidigt och slutar relativt sent. Du har en mängd aktiviteter inplanerade men av olika anledningar så blir det inte så mycket gjort som du skulle önska. Även om dagen blir ineffektiv så blir den trevlig och social, något du uppskattar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här söndagen handlar om att göra något för en person som alltid finns där för dig. Du vill överraska hen och få hen att känna sig speciell. Tänk på att det inte behöver vara så storslaget, även en liten gest kan vara väldigt uppskattad om den kommer från hjärtat.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons