Dagens horoskop måndag 5/2

04 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har en härlig dubbel eldernergi i ditt tecken idag och det gör att du orkar mer än vanligt, det enda problemet är att du kan ha lite svårt att fokusera på rätt saker. Du blir gärna disträ och börjar med något som verkar intressantare än det du håller på med.

Oxen 20/4-20/5

Du har en bra energi med dig från helgen och det gör att måndagen går fort och du har kul fast det är mycket att göra. Den här dagen handlar om konstnärlig frihet och att våga ta för sig, något som de flesta Oxar är bra på. Kvällen bjuder på en positiv överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingen kan vara ett av zodiakens absolut charmigaste tecken när du sätter den sidan till, det är därför som så många Tvillingar jobbar inom säljande yrken. Idag lägger du allt krut på att framstå som oemotståndlig och du lyckas verkligen. Kvällen bjuder på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med extra eld i horoskopet och det ger dig drivkraft och en klar målbild. Det här är en utmärkt dag att påbörja nya saker. Du är pigg, utvilad och har en massa bra idéer. En kollega hjälper dig gärna, hen beundrar dig mer än du vet om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med starka energier, men som alltid kan mycket eld i horoskopet göra det svårt för dig att fokusera. Du kan uppleva att du är lättdistraherad och ivrig att börja med nya saker, här gäller det att vara lite tuff mot dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns något lättsamt och nästan busigt över ditt tecken idag. Du kan pika dina kollegor rejält och din sylvassa humor kan vara lite sårande för vissa, mer känsliga personer. Unna dig att ha kul på jobbet men var lite försiktig med att säga allt du tänker högt. Kvällen blir social och trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Idag vaknar du med en allmänt skön känsla av att det är härligt att leva. Det kommer sig av att det är vår i luften och lite ljusare på morgonen som sammantaget skapar den här känslan. Njut av de små guldkornen, som en morgonpromenad eller mysig fika med en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vaknar upp med en känsla av att något inte stämmer den här måndagen. Mycket handlar om att det är lite för lugnt och det rimmar illa med den rastlöshet som du känner inom dig. Skorpionen har en stark intuition och det du känner är klassikern lugnet före stormen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du energi både från Sol och Måne och det gör dig härligt energisk och glad. Det blir en dag då du känner att du kan lyckas med allt du företar dig. Det finns en känsla av oövervinnerlighet som du ska ta till vara på. Kvällen bjuder på en tankenöt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du på ett strålande humör och du njuter verkligen av att umgås med både kollegor och vänner. Du har en varm, jordnära humor som du gång på gång visar prov på. Din förmåga att bjuda på dig själv gör att människor i din närhet slappnar av.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar måndagen till stor del om struktur och små vardagliga uppgifter. Det blir en lugn och harmonisk dag som präglas främst av rutiner och att göra en sak i taget. Det viktiga den här dagen är att du skämmer bort dig själv lite, du behöver bli bortskämd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har halkat efter med en del saker på jobbet. Det kan vara för att du varit sjuk eller så handlar det mer om att du inte varit så fokuserad som du brukar. Din stresstolerans är inte den bästa men du försöker att göra en sak i taget och inte jaga upp dig själv. Kvällen handlar om att varva ned.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons