Dagens horoskop lördag 4/2

03 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Helgen inleds med en välbehövlig vila. Oavsett vad du har för planer för dagen så kan du sova ut ordentligt. I övrigt ser det ut att bli en ganska social dag. Det kan vara släktkalas, en hobby ellet bara att du umgås med vänner. Du njuter av att vara ledig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att serva andra eller att se till att få människorna omkring dig att känna sig omhuldade och uppskattade. Det blir en bra dag men en ganska sen kväll. Idag får du höra lite nyheter som gör dig både glad och rörd på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen är det vänner eller släkt som gäller. Det kan vara ett firande av något slag men det kan också handla om att du prioriterar de som står dig nära den här dagen. Lördagen blir lugn även om du är väldigt social. På kvällen märker du att du är helt utmattad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir nästan lika aktiv som fredagen, särskilt om du är lite yngre. Det finns något bekymmerslöst och uppsluppet i ditt tecken just nu. En sak du ska se upp med är att du tenderar att göra eller säga saker väldigt impulsivt och det finns en risk att du ångrar dig efteråt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen upptäcker du nya miljöer. Det kan vara en utflykt i din närhet eller en lite längre resa. För dig är det viktigaste att se nya saker så att du kan hitta inspiration till vardagen. Kvällen blir social och aktiv, du umgås med spännande människor.

Jungfrun 23/8-22/9

På lördagen tar du det lugnt. Det kan var en lyxfrukost efter en rejäl sovmorgon, en härlig promenad eller bara vara hemma och göra så lite som möjligt. Just nu finns det mycket beslut och tankar som snurrar i din skalle och du behöver tid att fundera på vad det är du vill.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker få en äldre person att ta ditt råd idag men det är lite som att prata för döva öron. Hen har alltid varit envis, men nu har hen blivit oresonligt fyrkantig och hen vägrar se det praktiska med de förändringar som du föreslår. Här gäller det att ha tålamod.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det familjen som gäller. Oavsett om du tillbringar dagen tillsammans med din innersta krets eller om det är lite mer utökat släktfirande som gäller så är det familjen framför allt idag. Du kan tycka det är lite jobbigt eftersom din relation till din släkt inte är helt konfliktfri.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn lördag där du gärna är utomhus och njuter av frisk luft. Det blir en bra dag som mycket väl kan gå i en lite sportig stil. Oavsett om du är social eller lite mer för dig själv så är du ganska aktiv den här lördagen. Kvällen handlar om god, men nyttig mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Är du ledig den här lördagen njuter du extra mycket. En sovmorgon och en god frukost gör susen för ditt humör. Dagen tycks handla om träning, om att bygga mental styrka men också om familjen. Det blir en blandad men väldigt härlig dag och kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går fort. Det är mycket som ska hinnas med och tiden är knapp. Det verkar vara något firande idag, antingen av en familjemedlem eller en släkting. Du är väldigt inblandad i att organisera dagens aktiviteter och det är en av anledningarna till att tiden går så fort.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen umgås du gärna med dina närmaste vänner eller din familj. Det blir en lugn och trygg dag som andas vila och harmoni. Det finns få människor som du kan vara dig själv helt och fullt med och det är dem du träffar idag, något som gör att du kan sänka garden helt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons