Dagens horoskop söndag 4/2

03 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om ditt inre och att utvecklas som människa. Du söker dina egna sanningar och tillåter dig att utforska nya områden som kan angränsa till det spirituella eller new age. Det här är något som oftast inte tilltalar Väduren, men just nu är du nyfiken på det här området..

Oxen 20/4-20/5

Idag är du gärna med släkt och familj. Det är en dag då det är mycket utomhusaktiviteter på gång. Du njuter lite extra om vädret är bra, annars nöjer du dig med den friska luften och det trevliga sällskapet. Du har inte så höga krav när det kommer till helgaktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det mycket beslutsfattande som står på agendan. Det handlar både om ekonomiska beslut men också om att få alla pusselbitar i vardagen att trilla på plats. Har du en familj är det en bra dag att lyfta ämnen som tider, vem som gör vad och annan som kan förenkla er vardag.

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen är det full fart. Du har en massa rastlös energi som du behöver göra av med. Håller du på med idrott är det ett utmärkt sätt att bli av med lite av all överskottsenergi annars kan klassiska vinteraktiviteter eller bara en långpromenad göra susen. Kvällen handlar om ekonomi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en lugn dag, lördagens aktiviteter tog musten ur dig och du behöver få vila upp dig ordentligt. För vissa kan det innebära att du deltar i lite lugnare aktiviteter eller träffar en vän medan andra Lejon knappt lämnar sängen på hela dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att uppleva nya saker och om att ta dagen lite som den kommer. Många Jungfrur har ett starkt konstnärligt eller kulturellt intresse och idag är det en bra dag att göra aktiviteter inom dessa områden. Kvällen blir förvånansvärt mysig.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det en hobby som gäller. Du har blivit väldigt intresserad av något som ger din kreativa sida utlopp. Du behöver få uttrycka dig konstnärligt oavsett om det är genom konst, foto eller matlagning. Idag skämmer du bort dina nära och kära.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det vänner och familj som är i fokus. Det blir en lugn och mysig dag där du främst fokuserar på de sociala aspekterna. För den lite mer sportiga Skorpionen kan det också innebära fysisk aktivitet tillsammans med dina nära och kära. Kvällen handlar om ett udda förslag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag står du upp för vad du tror på och det kan vara jobbigt för dig eftersom du gillar att vara den som alla tycker om. Vad du behöver göra är att tänka förnuftigt och göra det du tro på trots att det inte är vad vissa i din omgivning vill att du ska göra. Var stark för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Även söndagen fokuserar på de sociala aspekterna, men med en mer frilufts betonad inriktning. Är vädret bra kan dagen till och med bjuda på en utomhuslunch, annars försöker du göra det bästa av dagen oavsett väder och vind. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen fokuserar mer på yngre personer och deras behov. Det kan vara barn, släktingar eller yngre vänner. Du anpassar dig mycket till vad de vill göra och det blir både roligt, annorlunda och lite äventyrligt. Idag får du goda nyheter som rör ett köp av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att unna sig. Det kan vara allt från en gofika till en härlig promenad med din bästa vän. Oavsett vad som står på menyn så blir det en inspirerande söndag som ger dig den positiva energi du behöver inför den kommande veckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons